Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 02:54:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Petr Čech, Makhmud Muradov nebo Karolína Plíšková - O2 TV se spojuje s nejznámějšími tvářemi českého sportu

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 11.06.2021


Digitální televizi O2 TV budou v nadcházejícím období reprezentovat nejslavnější zástupci českého sportu. Spojením s ambasadory upevňuje O2 TV dominanci nad sportovním obsahem. Fanoušci se mohou těšit na Petra Čecha, jednoho z nejúspěšnějších brankářů všech dob, bojové sporty zastoupí elitní UFC zápasník Makhmud "Mach" Muradov, tenisovou linku přinese aktuálně desátá nejlepší hráčka světa Karolína Plíšková. Ambasadorský O2 TV tým doplní také vybraní hokejisté.


O2 TV patří dlouhodobě mezi nejsportovnější televize na trhu. Jen v tomto roce stanice O2 TV Sport odvysílá téměř 300 přenosů vlastní výroby, dalších 2 000 přenosů pak přebírá ze zahraničí. Díky novým ambasadorům se diváci O2 TV dočkají exkluzivních vlogů přímo ze zákulisí jednotlivých sportů, chybět nebudou ani pravidelné rozhovory, ohlasy nebo soutěže o atraktivní ceny.

"Vybrali jsme si tváře, které patří mezi největší osobnosti daného sportu. Zapojíme je do nové komunikační kampaně, ta ponese název O2 TV - MY JSME SPORT. Ambasadoři se objeví nejen v reklamních spotech nebo na sociálních sítích, ale stanou se i součástí stanice O2 TV Sport. Na řadu přijdou účasti ve studiích, netradiční pohledy do zákulisí nebo atraktivní živé vstupy," prozradil David Daneš, ředitel marketingové komunikace v O2.

Pozvánky na přenosy z anglické Premier League, aktuální glosy fotbalového dění nebo názory na tuzemskou FORTUNA:LIGU. To vše zákazníkům O2 TV přinese legendární Petr Čech, který je považován za nejznámějšího českého sportovce současnosti.

"O2 TV nabízí na českém trhu velmi atraktivní přímé přenosy, vytváří zajímavý doprovodný program a v oblasti technologií patří k absolutní špičce srovnatelné s těmi nejlepšími sportovními televizemi v zahraničí. Pro fanoušky sportu je v mých očích O2 TV jasnou volbou. Především z tohoto důvodu mě možnost spolupráce nadchla. Vedle toho se společnost O2 TV bude podílet i na mojí letní Fotbalové škole, která i letos nabídne dětem výjimečný týdenní program. Nově se díky O2 TV zaměříme také na oblast digitálního vzdělání," uvedl na startu partnerství Petr Čech, současný poradce sportovního a technického úseku fotbalové Chelsea.

Novým ambasadorem O2 TV se stal i bojovník Makhmud Muradov, jenž si v nejprestižnější MMA organizaci UFC připsal tři slavná vítězství. S populárním Machem se diváci nebudou setkávat pouze u UFC.

V programu stanice O2 TV Sport v roce 2021 totiž nechybí ani galavečery asijské ONE Championship, BRAVE Combat Federation, M-1 Global nebo domácí turnaje jako Yangames Fight Night, Night of Warriors, Heroes Gate či MMAsters League.

"Nezapomínáme ani na jedinečný tenisový obsah, kde jsme navázali partnerství s Karolínou Plíškovou. Pouze O2 TV může nabídnout kompletní tenisový zážitek. Celý okruh WTA vysílá exkluzivně O2 TV Tenis, další turnaje ATP včetně všech grandslamů najdou diváci na kanálech Eurosportu. Spolupracovat chceme i se zástupci hokejového světa, kde do marketingových a mediálních aktivit zapojíme například zkušeného brankáře Sašu Saláka," doplnila Dana Tomášková, ředitelka O2 TV a digitálních služeb.


O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. březnu 2021 celkem 563 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV / O2 TV Sport, 10. 6. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.05.2021 • VOYO posilňuje svoj obsah: Seriál od tvorcov legendárneho Sexu v meste aj napínavá severská kriminálka
27.05.2021 • Vrchol fotbalové sezony v O2 TV: Finále Ligy mistrů doprovodí Milan Baroš, Vladimír Šmicer nebo Petr Čech
25.05.2021 • T-Mobile přináší sledování televize ve 4K kvalitě
21.05.2021 • V sobotu se v rámci elitní organizace UFC předvede další český bojovník, David Dvořák
18.05.2021 • Filmový tip: Hejtři – islandský dokument o skandálu na Eurovizi 2019
16.05.2021 • Novinka z produkce HBO - minisérie THE WHITE LOTUS

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist