První instalace v ČR! Velkoformátová tiskárna Epson SureColor SC-R5010L s resin inkousty

Společnost Igepa dnes jako první v ČR instalovala velkoformátovou tiskárnu Epson SureColor SC-R5010L s velkokapacitním zásobníkem inkoustů na bázi vody a pryskyřice (resin). Tiskárnu si pořídilo Studio 66, full-servisová reklamní agentura, která své portfolio chtěla rozšířit o co nejekologičtější technologii.

Epson Resin je nejmodernější a „nejzelenější“ technologie velkoformátového tisku. Reaguje na požadavky trhu po ekologickém tisku. Vývoj inkoustů na bázi vody a organické pryskyřice staví na mnohaleté historii inovací společnosti Epson v oblasti zobrazování, správy barev a přesného podávání médií.

64palcová tiskárna SureColor SC-R5010L nabízí přesné a rychleschnoucí výtisky s konzistentními barvami pro tisk na širokou paletu médií. Toto řešení přináší dodavatelům tiskových služeb a agenturám nabízejícím kreativní design, jako je např. Studio 66, možnost vytvářet obrovské spektrum signage produktů i vysoce hodnotných aplikací ekologicky a s výjimečnými výsledky.

„Tiskárnu Epson SureColor SC-R5010L v České republice poprvé ukázala Igepa na svém showroomu v Praze v prosinci 2020. Těší nás, že se můžeme pochlubit také první instalací v Česku. V poslední době cítíme vzrůstající trend poptávky po ekologických řešeních, ať už se jedná o materiály bez PVC nebo, jako v tomto případě, o ekologický tisk,“ prozradil Richard Švab, ředitel business unit VISCOM české Igepy.

Monika Hrušková, jednatelka Studia 66, k tomu dodává: „Snažíme se být technologicky nezávislí a mít vlastní tisková řešení. Pokud je tedy na výběr a nemusíme-li slevovat z kvality, není důvod nejít cestou technologie, která je šetrná k životnímu prostředí. I my cítíme od svých zákazníků značný tlak na snižování uhlíkové stopy či co nejvíce ekologická řešení. Igepa je naším dlouholetým dodavatelem materiálů pro velkoformátový tisk. Jsme přesvědčeni, že nám bude dobrým partnerem i v servisu této tiskárny.“

Klíčové vlastnosti SC-R5010L:

● Epson UltraChrome RS – Resin inkoust na vodní bázi s organickými pryskyřicemi se širokým barevným gamutem

● Vysoká odolnost výtisků proti poškrábání

● Certifikace GreenGuard Gold, AgBB a French-VOC

● Systém přesného podávání a navíjení výtisků – tisk z role na roli

● Technologie Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) pro přesné a stabilní podávání médií

● Náhradní díly může vyměňovat obsluha (tisková hlava vyměnitelná uživatelem)

● Tři nově navržené nezávislé systémy topení (předehřev, ohřev tiskové plochy, vytvrzování)

● Řešení s velkokapacitními zásobníky inkoustu – inkoustové vaky o objemu 2 x 1,5l inkoustové vaky pro uživatele s velkým objemem tisku a podporou „hot swap“ výměny inkoustů v průběhu tisku

● 4,3palcový dotykový displej pro intuitivní ovládání

● Software Epson Edge Print RIP pro snadné nastavení tiskových úloh

Technické údaje a další vlastnosti tiskárny Epson SureColor SC-R5010L najdete na https://www.igepa.cz/surecolor-sc-r5010.html.

O společnosti IGEPA group Skupina IGEPA je předním evropským specializovaným distributorem, který celosvětově obsluhuje více než 50 000 klientů z oblasti průmyslu, obchodu a maloobchodu. Její sortiment zahrnuje produkty, jako jsou grafické papíry a kartony, obaly a média pro reklamu, včetně technického vybavení a služeb. Se 75 pobočkami v 25 zemích světa a přibližně 3 500 zaměstnanci dosahuje skupina a její strategičtí partneři obratu přibližně 2 miliard €.

Pro více informací kontaktujte:

Jana Albrechtová

Marketing Manager

+420 739 604 722

jalbrechtova@igepagroup.com

Klíčová slova ČR-obchod-služby-Igepa velkoobchod papírem

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.