Leoš Mareš změnil image, v brýlích a s plnovousem je z něj krásný chlap. Zhodnotil ho stylista

Moderátor Leoš Mareš
Moderátor Leoš Mareš
Foto: Profimedia
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 11. 6. 2021

Dlouhé měsíce zůstávala nejen kultura, ale obecně život v Česku na bodu mrazu. Nekonaly se žádné společenské akce a člověk neměl možnost vyžití. Náš přední moderátor Leoš Mareš (45) vyrazil po čase do společnosti a ukázal, že má stále skvělý vkus a styl. "Zastřižený upravený plnovous a hlavně krátký sestřih mu velice sluší. Je zřejmé, že zná aktuální trendy, protože vyholené vlasy na stranách se už letos vážně nenosí," vyjádřil se k image moderátora známý český stylista Kája Pavlíček pro ŽivotvČesku.cz

Leoš Mareš má doma krásnou manželku Moniku (40), se kterou letos oslavil tříleté výročí od svatby. I když má sám dobrý vkus, jeho osudová žena má s ohledem na svoji profesi cit pro módu v krvi a dokáže se snadno zorientovat v tom, co je in, a co naopak ne. I proto není divu, že se jeden z nejúspěšnějších moderátorů ukáže ve společnosti vždy dobře oblečen.

Ohledně své image má za sebou několik proměn, ale tentokrát se rozhodl udržovat si plnovous. Věk je u něj opravdu jen číslo a mladistvý vzhled mu ubírá mnoho let. Navíc nosí brýle, které dotváří jeho originální image.

"Je vidět, že Leoš Mareš trendům opravdu rozumí, což není žádná novinka. Jeho dnešní look je velmi stylový a zastřižený upravený plnovous a hlavně krátký sestřih mu velice sluší. Je zřejmé, že zná aktuální trendy, protože vyholené vlasy na stranách se už letos vážně nenosí. Stejně tak je povedená ležérní image – triko a sako, které jsou podle mě skvělou kombinací na běžné odpoledne," zhodnotil stylista hvězd Kája Pavlíček pro ŽivotvČesku.cz to, jak se daří Leoši Marešovi zvládat módu a styl obecně na výbornou.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.