Přijďte s dětmi v neděli na Pohádku u Altánku do lázeňského parku Kyselka v Bílině
Pozvánka na pohádku.
Co se chystá

Bílina - Odpoledne budou v Bílině patřit dětem. Kulturní centrum Bílina nachystalo pohádky pro děti, které se odehrají v krásném lázeňském parku areálu Kyselka v Bílině. Každý měsíc bude od 16 hodin nachystána jedna z Pohádek u Altánku.

V neděli 13. června od 16 hodin zahraje dětem pohádku Za brankou je drak Docela velké divadlo Litvínov. Pohádku plnou legrace a písniček, ve které se spolu utkají dva herci o to, kdo vlastně má pohádku o hloupém drakovi a jeho výpravách za nevěstami hrát. Drak se chce oženit s princeznou, ale vždycky narazí na takovou, která se mu nezamlouvá. Buď je moc zlá, nebo ubrečená. A když konečně najde krásnou a hodnou musí se o ni utkat s jejím princem. No a ta poslední je ke všemu ještě chytrá a to už je i na tříhlavého draka moc. Pohádku na motivy Milady Mašatové napsala Jana GALINOVÁ, hudba Petr RAK; scéna Milena DUBŠÍKOVÁ ŘÍHOVÁ, loutky Marie STEJSKALOVÁ a Milena DUBŠÍKOVÁ ŘÍHOVÁ, režie Jurij GALIN. Hrají a zpívají Lenka LAVIČKOVÁ a Lukáš MASÁR.

Cena vstupného na pohádku Za brankou je drak je 40 Kč, děti do 3 let mají vstup zdarma.

Další pohádku ze série Pohádek u altánku zahraje v úterý13. července od 16 hodin Sváťovo dividlo a bude to pohádka Máša a tři medvědi, v úterý 3. srpna se těšte od 16 hodinna Divadlo Krabice Teplice a pohádku Mrkvomen a v neděli 12. září od 16 hodinzahraje Divadlo M pohádku Klauni na cestách.

Další informace najdete na webu KC Bílina: https://www.kcbilina.cz/ nebo na Facebooku: https://www.facebook.com/www.kcbilina.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru