Natáčení seriálu „Jak jsem potkala vašeho otce“ začne už letos

Oblíbený sitcom televize CBS Jak jsem potkal vaši matku vznikl už v roce 2005. Úspěchy sklízel nejen u amerických diváků, ale také v Evropě, Českou republiku nevyjímaje. Seriál se nakonec ve vysílání udržel dlouhých devět let, během kterých vzniklo 208 epizod. Teď by se měl dočkat volného pokračování. Pod názvem Jak jsem potkala vašeho otce by se mělo začít natáčet už letos.

jak jsem potkala vašeho otce

Na internetu, nikoli v televizi

Novinka odráží současný trend – televize je na ústupu a její roli postupně přebírají online platformy v čele s Netflixem. Zatímco původní seriál vznikl pro televizi CBS, novinku si objednalo Hulu, přímý konkurent Netflixu. Ve Spojených státech se tak podle všeho seriál v televizi vůbec neobjeví. V České republice, kde zatím Hulu oficiálně nepůsobí, by se však seriál „Jak jsem potkala vašeho otce“ do televize dostat mohl.

O volném pokračování původního seriálu, ve kterém Ted Mosby vypráví svým dvěma dětem, jak se seznámil s jejich matkou, se mluví už od roku 2016. Ve hře byly hned dva názvy, namísto otce mohl být v titulku táta. Tvůrci se však rozhodli pro formálnější variantu tak, aby nový seriál korespondoval s názvem původního sitcomu.

První série přinese desítku epizod

Podle některých kritiků přichází nový seriál příliš dlouho po úspěchu toho původního. Producenti tak promeškali vhodný okamžik, kdy by jim šli fanoušci doslova na ruku. Hulu proto zatím objednalo jen jednu sérii, ve které bude natočeno deset epizod. Hlavní postavou bude Sophie, která bude vyprávět svému synovi o tom, jak se seznámila s jeho otcem.

Na rozdíl od původního seriálu má ovšem Sophie a seriál „Jak jsem potkala vašeho otce“ k dispozici celou řadu moderních vychytávek, jako jsou seznamovací aplikace typu Tinder, nebo služby různých seznamek, které hledají ideálního partnera na základě složitých výpočtů pro perfektní shodu. Nový seriál má reflektovat problémy, kterým čelí mladí single lidé v roce 2021.

Herecké obsazení je zatím tajné

Velkou neznámou jsou zatím herci, kteří by měli obsadit hlavní role. Kromě postavy Sofie jde o skupinku pěti až šesti dvacátníků, kteří by jí měli sekundovat. Podle zákulisních informací by nicméně role Sofie měla připadnout čerstvé mamince, herečce a zpěvačce Hilary Duff. Ozývají se však také hlasy, která tvrdí, že sympatická drobná blondýnka je ve svých třiatřiceti letech na tuto roli příliš stará. Nechme se tedy překvapit.

foto: screenrant.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nejoblíbenější seriály na Netflixu nabízí zábavu pro milovníky detektivek

Novinky na Netflixu aneb na jaké filmy a seriály se můžete těšit?