Zavřít reklamu

File Explorer for Mac, Word Forward a Hack RUN. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

File Explorer for Mac

Stažením aplikace File Explorer for Mac získáte parádní nástroj, s jehož pomocí dokážete v okamžiku propojit váš iPhone, iPad či třeba Apple TV s jablečným počítačem. Díky tomu si můžete například přímo v televizi procházet soubory uložené na vašem Macu a případně je rovnou přehrát.

  • Původní cena: 129 Kč
  • Aktuální cena: Zdarma

Aplikaci File Explorer for Mac stáhnete kliknutím zde


Word Forward

Hledáte nějakou zábavnou hru, se kterou byste si mohli zpříjemnit kupříkladu dlouhé večery a zároveň se při samotném hraní zdokonalit v angličtině? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste neměli přehlédnout Word Forward. V této hře se před vámi objeví tabulka o rozměrech 5×5 s různými písmenky, kde budete muset hledat anglická slovíčka.

  • Původní cena: 79 Kč
  • Aktuální cena: 25 Kč

Aplikaci Word Forward stáhnete kliknutím zde


Hack RUN

Ve hře Hack RUN se zhostíte role profesionálního hackera, který se musí dostat k datům znepřátelené organizace. Pokud si pamatujete na starší operační systémy jako DOS či UNIX, tak si tuto hru parádně užijete. Samotné hackování totiž probíhá za pomocí příkazů ze zmiňovaných systémů, kdy se postupným následováním stop a indicií dostanete k zajímavým informacím.

  • Původní cena: 25 Kč
  • Aktuální cena: Zdarma

Aplikaci Hack RUN stáhnete kliknutím zde

.