Nejúspěšnější krimi seriál TV Nova Policie Modrava se dočká dalšího pokračování! Už padla první klapka čtvrté řady

Diváci Televize Nova a fanoušci oblíbeného seriálu Policie Modrava se mohou radovat, padla totiž první klapka další řady. Nejúspěšnější krimi seriál se tak po třech letech dočkal svého dalšího pokračování.

Divácky nejúspěšnější »novácký« seriál Policie Modrava bude navazovat už svou čtvrtou řadou. Jeho fanoušci se opět mohou těšit nejen na zajímavé a napínavé kriminální příběhy z autorského pera Jaroslava Soukupa, zasazené do úžasné scenérie Národního parku Šumava, ale také na všechny své oblíbené postavy.

Hlavní hrdinkou nových dílů zůstává zkušená kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové a její vyšetřovací tým stále tvoří Filip Tomsa, Jaroslava Stránská, Zdeněk Palusga, Michal Holán, Matěj Dadák, Jan Monczka a další. Chybět nebudou ani jiní oblíbení herci jako Stanislava Jachnická, Jana Boušková, Táňa Medvecká, Václav Krátký nebo Martin Zahálka. Stejně jako v minulých sériích plánuje i tentokrát režisér Jaroslav Soukup plnohodnotně obsadit také menší epizodní role.

Diváci nepřijdou ani o postavu majora Koutného v podání Jaroslava Satoranského, který se i v této řadě »vrátí na místo činu«: „Je to pro mě srdeční záležitost, na natáčení se moc těším. Také mám velkou radost z pozitivních reakcí a ohlasů na seriál ze svého okolí.“

Na prvním natáčecím dni, kterému dokonce přálo i příjemné jarní počasí, panovala skvělá atmosféra. Do Srní, kde se natáčelo, přijeli oblíbení herci s dobrou náladou a úsměvem na tváři. Ze shledání byli všichni nadšení. „Když jsme včera přijeli poprvé do Srní a sešli jsme se s celým štábem, tak jsem měl pocit, jako by žádná natáčecí pauza nebyla. A opět mě okouzlila místní krajina a krásné prostředí,“ dodává Michal Holán alias Krásný Jája.

Také Soňa Norisová komentuje další natáčení seriálu: „Jsem šťastná, je to pro mě návrat k něčemu, co tak dobře znám a co mám ráda, ať už je to postava Jany Vinické, nebo herečtí kolegové, či štáb. Mám až osobní pocit, že se sem vracím jako za rodinou.“

Všechny reprízované díly seriálu Policie Modrava, které vysílá TV Nova každé úterý od 20:20 hodin, jsou už teď k dispozici také na VOYO.

Foto: TV Nova