7 známých filmů, které HBO GO přidá ještě v červnu

Foto: Universal Pictures, Warner Bros., Orion Pictures

HBO GO má za sebou velké premiéry v podobách Ligy spravedlnosti Zacka Snydera a nostalgické epizody Přátel: Zase spolu. V druhé polovině června se proto spokojí jen s uvedením několika známých filmů. Předplatitelé dostanou parádní sci-fi s Tomem Cruisem Na hraně zítřka, jeden z prvních akčních filmů Jasona Stahama Kurýr, mrazivý thriller Everest nebo western z roku 1963 Hud s Paulem Newmanem.

Na hraně zítřka

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti. Mimikové, mimozemská rasa připomínající včelí kolonii, vytrvale útočí na Zemi, obracejí velká města v hromadu trosek a zanechávají za sebou miliony lidských obětí. (13. června)

Kurýr

Foto: 20th Century Fox

Hrdinou akční komedie je někdejší armádní specialista Frank Martin, který žije zdánlivě poklidně na pobřeží Středozemního moře. Ve skutečnosti však má sice riskantní ale výnosnou práci – doručuje zásilky „všeho druhu“. (18. června)

Lorax

Dvanáctiletý chlapec Ted žije ve městě Všechnoves, kde je vše umělé, a to včetně rostlin. Je bláznivě zamilovaný do krásné dívky Audrey, toužící jednoho dne spatřit opravdový strom. (19. června)

Pořádné pecky Billa a Teda

Aby zpečetili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé, kteří jsou nyní již ve středním věku, vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že na jejich písni závisí záchrana celého světa. (19. června)

Everest

Film Everest rekapituluje jednu z nejtragičtějších expedic, při které majestátní masív poslal svým vyzyvatelům mrazivé varování. Píše se polovina devadesátých let minulého století a Himaláje se stávají oblíbenou turistickou destinací. (20. června)

Hud

Foto: Paramount Pictures

V moderním westernu hraje Paul Newman Huda Bannona, nelítostného mladého farmáře z Texasu, který zničí všechno, na co sáhne, a každého, s kým přijde do styku. Napjaté vztahy mezi ním a jeho přísným, zásadovým otcem vyústí v hořký konflikt. (21. června)

Nezastavitelný

Téměř kilometr dlouhý nákladní vlak bez posádky, který veze nebezpečný toxický náklad, se řítí krajinou směrem k hustě osídlené oblasti. Bývalý inženýr a mladý průvodčí mají riskantní plán, jak ho zastavit… (26. června)