Dlouhých pět let hledala ideální místo, kde by se mohli usadit, a nakonec ho pomocí internetových známostí její kolegyně z hudební branže, Ilony Csákové, našli. „Takhle na důchod už to budeme mít hezký,“ těšila se zpěvačka, která záhy poznala i odvrácenou stranu romantické chaloupky.

Stavení musí projít rekonstrukcí, aby se z něj stalo pohádkové místo k bydlení. A to nemluvě o rozlehlé zahradě, která se v době nepřítomnosti nové majitelky stala džunglí.

A tak Monika jako správná lufťačka vyrazila na víkend na chalupu. První, čeho se chopila, byla vypůjčená sekačka od souseda, aby vůbec prošli ke dveřím. „Tak já dnes poprvé sekala, chvilku. Máme tu zahradu 2 tisíce metrů,“ pochlubila se Absolonová.

VIDEO: Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola! David Turek, Lukáš Červený

Jestli hodlá tohle sekat sama, tak na konci léta bude štíhlá jak proutek. Už po pár metrech pěnice zjistila, jak je sekání náročné, požádala tedy o rady.

„Poradím Ti, já sekám traktorem, sekačkou i strunovkou. Je to makačka, taky máme plantáž,“ přispěla radou zpěvačka Leona Machálková.

To Mahulena Bočanová má daleko pohodlnější řešení: „Moni, zpívej!!! Ať seká soused, nebo zahradník! Nebo soused zahradník.“

Fotogalerie
41 fotografií