Leoš Mareš odtajnil své bolavé místo: Co mu zahýbalo sebevědomím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareš odtajnil své bolavé místo: Co mu zahýbalo sebevědomím?

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Foto: M. Hykl, P. Machan)

Patří mezi nejúspěšnější moderátory, má skvělé nápady, které mu umí vydělat závratné částky, na Instagramu ho sleduje přes milion fanoušků a dokázal třikrát vyprodat O2 Arénu. Přesto i Leoš Mareš (45) zažil neúspěchy a jak přiznal v rozhovoru pro TN LIVE, neuměl se s nimi příliš dobře vypořádat.

Chtěl být slavný a šel si za tím. „Vždycky jsem toužil být populární, byl to můj sen a věděl jsem, že by se to mohlo splnit, protože jsem miloval někomu něco říkat," uvedl v pořadu Talk! Leoš Mareš. Brány do světa showbyznysu se mu otevřely především díky Ranní show na Evropě dvě, kde začal působit v roce 1998. „Moderování Ranní show byl pro mě Olymp. Ranní show na Evropě 2, to pro mě tehdy bylo stejné, jako kdybyste mi dneska řekla, že budu moderovat v Americe Oscary. To, že jsem se tam dostal a že už 23 let vstávám každé ráno před šestou, abych mohl jít do Ranní show, to je opravdu požehnání. Nemůžu uvěřit, že to pořád děláme," nepřestává být ani po letech vděčný za tuto příležitost.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

Jenže zdaleka ne všem projektům se podle webu eXtra.cz dařilo tak, jako ranní show. Propadákem se třeba u diváků stala Show Leoše Mareše, kterou nasadila před několika lety Prima. „Několikrát jsem si to zkusil a vždycky to dopadlo neúspěchem, až skoro fiaskem. Často se říká: Byla to hezká zkušenost. Pro mě to hezká zkušenost nebyla. Mě neúspěch trápí, motivuje mě sice k dalším výkonům, ale trápím se tím," nevzpomíná na tuto životní etapu vůbec rád. Naštěstí ale umí hledat stále nové cesty. A jeho Staré pecky třeba stále jedou „na plný pecky“.

Leoš Mareš v utajeném soudním sporu! A Matěj Hádek utekl ze své premiéry kvůli Vondráčkové:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.