Společnost Huawei Digital Power touží po vybudování kompetentní globální partnerské komunity pro ekologickou a zářivou budoucnost

Společnost Huawei Digital Power, která neúnavně usiluje o úspěch svých partnerů, nedávno uspořádala summit Ecosystem Partner Summit 2021, kde zkoumala, jak vybudovat kompetentní partnerský systém pro ekologickou a zářivou budoucnost prostřednictvím konkurenceschopných bezuhlíkových řešení pro všechny scénáře, kvalitních služeb a inovativní partnerské strategie. Z důvodu pandemie onemocnění Covid-19 jde o sérii virtuálních akcí, zahrnující summity v Asii a Tichomoří, Latinské Americe a Evropě, která sdružuje partnery z 81 zemí.

„Uhlíková neutralita se stala nejnaléhavějším společným cílem na světě, který vyvolává revoluci ve výrobě i spotřebě energie a rovněž urychluje modernizaci průmyslu. Transformace energetiky přináší bohaté průmyslové a obchodní příležitosti. Integrací digitálních technologií a technologií výkonové elektroniky společnost Huawei Digital Power posouvá energetickou revoluci kupředu a společně s našimi partnery buduje ekologickou a zářivou budoucnost", řekl ve svém uvítacím projevu James Li, člen dozorčí rady Huawei a prezident pro marketing, prodej a služby ve společnosti Huawei Digital Power.

Pan Li dodal, že strategie ekosystému je základem strategie rozvoje společnosti Huawei Digital Power. Digitální energetika je v podstatě ekosystémovým odvětvím. Budeme se snažit postupovat správně, abychom partnerům mohli přinášet hodnotu, sdílet s nimi výhody a zlepšovat jejich schopnosti. Spojíme síly s každým schopným a ambiciózním partnerem, abychom vybudovali ekologickou a zářivou budoucnost prostřednictvím strategie víceúrovňové a víceoborové ekosystémové kooperace.

Digitální energetika potřebuje ekosystém, proto společnost Huawei Digital Power přišla se strategií ekosystému ,3-4-5-6'. „Partnerské služby jsme rozdělili do tří oblastí (chytrá fotovoltaika, datová centra a zařízení plus vnitřní doména Huawei), aby se každý hráč mohl zaměřit na své silné stránky. Při spolupráci s partnery se řídíme následujícími čtyřmi zásadami: ziskovost, jednoduchost, podpora a ekosystém. S ohledem na to budeme v letošním roce realizovat pět hlavních opatření – vybudování partnerského systému zaměřeného na digitální energetiku, optimalizaci IT platforem, podporu standardizace, posílení marketingu a budování značky plus zvýšení přísunu prostředků. Tímto způsobem chceme partnerům pomoci zlepšit šest schopností v oblasti prodeje, služeb, marketingu atd.", zdůraznil pan Li ve svém projevu.

Každoroční summit partnerů ekosystému, jehož cílem je představit zdroje a nástroje, které naši partneři potřebují k dosažení ziskovosti, se koná v době, kdy společnost Huawei zintenzivňuje své úsilí o budování bezuhlíkové a inteligentní společnosti. Zhou Taoyuan, prezident divize produktů a řešení ve společnosti Huawei Digital Power, představil na summitu řešení Huawei s nulovými emisemi uhlíku pro všechny scénáře, které zahrnuje „5 základních technologií + 4 aplikační scénáře + 1 cloud". Řešení zahrnuje inteligentní fotovoltaický generátor FusionSolar 8.0, ekologickou energii pro domácnosti 2.0, ekologickou energii pro domácnosti 1.0, řešení pro napájení mimo síť (odstranění paliva), energetický cloud, datové centrum s nulovými emisemi uhlíku, závod s nulovými emisemi uhlíku, inteligentní nabíjecí síť a modulární napájení.

Zástupci partnerských ekosystémů z různých koutů světa se na virtuálním summitu podělili mimo jiné o své poznatky týkající se marketingové strategie během pandemie, strategie rozšiřování trhu a růstu podnikání. Bylo vybráno 72 nejúspěšnějších partnerů na světě, kteří byli oceněni za své odhodlání vytvářet hodnoty v roce 2020. Během několika let někteří z partnerů, díky spolupráci se společností Huawei, rozšířili své podnikání do více než tuctu zemí. Přesně jak řekl pan Li:„Společnost Huawei neklade našim partnerům žádná omezení, takže sněte o velkých věcech a dosáhněte svých cílů."

Pokud chcete jít rychle, jděte sami. Pokud chcete dojít daleko, jděte společně. Společnost Huawei Digital Power se zaměří na naši ekosystémovou strategii a spojí síly s našimi partnery ve snaze vybudovat ekologičtější a udržitelnější planetu, kterou nazýváme domovem.

O společnosti Huawei

Společnost Huawei byla založena v roce 1987 a je předním světovým poskytovatelem infrastruktury informačních a komunikačních technologií (ICT) a chytrých zařízení. V současnosti v ní našlo uplatnění více než 197 000 zaměstnanců, působí ve více než 170 zemích a regionech a poskytuje služby více než třem miliardám lidí na celém světě.

Naší vizí a posláním je přinést digitální technologie každému člověku, domácnosti a organizaci a vytvořit tak plně propojený a inteligentní svět. Za tímto účelem budeme podporovat všudypřítomné připojení a rovný přístup k sítím, přinášet cloudová řešení a umělou inteligenci do všech čtyř koutů světa s cílem poskytnout špičkový výpočetní výkon tam, kde jej potřebujete a tehdy, kdy jej potřebujete, vytvářet digitální platformy, které pomohou všem odvětvím a organizacím stát se flexibilnějšími, efektivnějšími a dynamičtějšími, či nově definovat uživatelskou zkušenost pomocí umělé inteligence a přizpůsobit ji lidem ve všech aspektech jejich života, ať už jsou doma, v kanceláři nebo na cestách. Další informace naleznete na webu společnosti Huawei na adrese www.huawei.com nebo nás sledujte na:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1531449/image.jpg

KONTAKT: Connie Wang, wangjing402@huawei.com

Klíčová slova Čína-komunikace-Huawei Digital Power

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.