Avatar: Frontiers of Pandora: Trailer očekávaného titulu bere dech

Zatímco čekáme na první záběry z dalších filmů Avatara Jamese Camerona, Ubisoft na E3 uvedl trailer k videohře Avatar: Frontiers of Pandora. Zároveň odhalil, že hra vyjde někdy v roce 2022 (již několikrát odložený Avatar 2 by měl jít do kin 15. prosince 2022).

Hra Avatar: Frontiers of Pandora, vytvořená na nejnovějším enginu Snowdrop a vyvinutá exkluzivně pro novou generaci konzolí a PC, oživuje svět Pandory se všemi jeho krásami a nebezpečím v pohlcujícím otevřeném světě. V tomto novém samostatném příběhu si zahrajeme za Na’vi a vydáme se na cestu napříč dosud neprozkoumanou částí Pandory. Objevíme živý a reaktivní svět obývaný jedinečnými tvory a novými postavami.

James Cameron není žádný troškař. Nedávno dotočil všechna čtyři pokračování hitu Avatar (pětka by měla být prequelem celé série), přičemž druhého dílu se snad dočkáme 15. prosince v roce 2022. Je tedy velmi pravděpodobné, že hra Ubisoftu vyjde v době, kdy Pandora bude zase v kurzu. Další filmoví Avataři pak dorazí do kin vždy na Vánoce s roční přestávkou, jako tomu bylo třeba u nové trilogie Star Wars.

Hra vyjde v roce 2022 na PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia a Luna.

Foto: Ubisoft