S dědečkem měla modelka blízký vztah a dokonce pro něj zorganizovala několik pražských koncertů. Její těhotenství tak pro něj nebylo žádným tajemstvím.

Linda je v očekávání a my jsme jako rodina mluvili o tom, že když odchází její děda, tak přichází nový život... Táta o tom věděl, že bude praděd. Lindě to děťátko přál,“ potvrdil Blesku skladatelův syn a modelčin strýc Vadim Petrov mladší.

Před porodem se Linda Vojtová stihla provdat za otce dítěte, finančníka Joshuu Sasona. Kvůli karanténě byla svatba online. 

VIDEO: Topmodelka Linda Vojtová: Podlomené zdraví v rodině jí vrátilo do Česka!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Linda Vojtová: Podlomené zdraví v rodině jí vrátilo do Česka! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Chtěli jsme, aby se miminko narodilo do manželského svazku, takže před třemi týdny jsme udělali svatbu přes Zoom, přes videokonferenci. Nejdřív mi to připadalo úplně šílený, ale nakonec, myslím, že budeme mít hezké vzpomínky. Takové hodně netradiční,“ prozradila úspěšná Češka. 

Své první děťátko přivedla Linda na svět 4. června v porodnici v New Yorku. Syn dostal jméno River Sason. "Budu tě milovat až do konce svého života, můj malý chlapečku. Obrovské poděkování mému neuvěřitelnému, podporujícímu a milujícímu manželovi. Mé dule, doktorům a sestřičkám," oznámila na sociální síti devět dní po porodu Linda. 

Fotogalerie
33 fotografií