Pandora podporuje UNICEF: Modrým lapačem snů

Pandora podporuje UNICEF: Modrým lapačem snů

14. června 2021, Pandora, UNICEF, Modrý lapač snů, přívěsek

Sponzorované odkazy

UNICEF, neboli Dětský fond Organizace spojených národů, je největší světová organizace, která se celosvětově zabývá ochranou a zlepšováním podmínek dětí a podporou jejich všestranného rozvoje. Vytvořena byla už v polovině dvacátého století a nyní jich pomáhá ve 190 zemích světa. Pomoci dětem plnit jejich sny chce i populární značka Pandora, která vyrábí kvalitní šperky a přívěsky, a jež ve spolupráci s UNICEF představila limitovaný přívěsek lapače snů, kde z každého jednoho nákupu tohoto šperku bude věnováno 15 EUR na programy UNICEF.

Konkrétně se jedná o programy pro vzdělávání, genderovou rovnost, povědomí o právech, posílení postavení osob ve společnosti a občanskou angažovanost. Důraz je také kladen na lidi z venkovských oblastí, aby se jejich děti vrátili do škol a rozvíjeli své dovednosti. Pandora v tomto není žádným nováčkem – v loňském roce se jí podařilo pro tuto organizaci získat 3,4 milionů USD. Neváhejte tedy a podpořte koupí přívěsku dobrou věc.

Kupte si přívěsek a podpořte tak dobrou věc

Lapač snů je dokonalým symbolem, který má dětem chránit a plnit jejich sny. Jeho limitovaný stříbrný model má třpytivé kameny, modré smaltované detaily a nahoře vyrytý text „Believe in the power of your dreams“, což z něho dělá nádherný šperk a smysluplné znamení naděje. Nejenže tedy podpoříte dobrou věc a budete se podílet na změně k lepšímu milionům dětem po celém světě, ale také tím získáte krásný šperk, který si budete moci uchovat jako hezkou vzpomínku, nebo ho darovat někomu vámi blízkému a udělat tak radost i jemu.

Darování 15 EUR se však nevztahuje pouze na lapač snů – v období od 4. března do 4. června 2021 Pandora tuto částku daruje za jakýkoliv zakoupený přívěsek z jejich nabídky.

Zdroj foto: Pandora

Autorem článku je Michaela Hnátková. Článek najdete v kategorii ostatní, ostatní a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu