Jaký typ randícího člověka jste a jak to ovlivní váš milostný život? Známe odpovědi

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Rande
Zdroj: Shutterstock

Pomalu se rozvolňují vládní opatření a společně s hezkým počasím můžeme nastartovat seznamky ve svých telefonech. Po krátkém psaní s novým objevem se také naskytne možnost vyrazit na procházky po okolí nebo na víno do oblíbené restaurace.

Všichni máme různé úmysly, když vyrážíme na rande. Zjistit ale, zda je někdo na stejné vlně, není dvakrát jednoduché. Pojďme se společně podívat na to, jaký typ člověka na rande jste vy a jak to ovlivní váš milostný život.

Jaký jste typ?

Mezi první typ patří hledač závazků. Pro tento typ bylo období pandemie velice náročné a nemožnost vycházet z domu doopravdy neusnadňovala jejich touhu najít toho pravého partnera.

Je pravděpodobné, že budou tyto osoby přes léto hodně randit a randění je pro tento typ lidí prioritou před jejich kariérou, přáteli a rodinou. Patříte-li mezi tento typ, nebojte se protějšku zeptat, jestli i on hledá vztah.

Dalším typem je nadějný, ale nervózní člověk, který by rád našel toho pravého partnera. Důležitou věcí je však nervozita z pandemie koronaviru, a proto chce randit opatrně. Pokud jste potkali tento typ, je důležité být trpělivý.

Každý hledá něco

Snad úplně každý ví, že se na internetových seznamkách nachází velké množství lidí, kteří hledají jen jednu věc. Tímto typem je hledač vzrušení, který vás vytáhne na večeři a bude očekávat, že společně skončíte u jednoho z vás doma.

Tato osoba mohla během pandemie zažít rozchod, a proto nehledá nic vážného. Pokud mezi tento typ patříte, nezapomeňte na bezpečnost a nemoci, které může tento styl „randění“ přinést. Stejně tak je fér osobu dopředu upozornit na to, co na seznamce hledáte.

Mezi poslední typ patří nejistý příležitostný člověk, který chce romantický život, ale nechce procházet těžkou cestou. Velkým problémem je nedostatek sebevědomí a vytáhnout tento typ na procházku bude poněkud složité.

Jste-li tento typ, zkuste se před randěním nejdříve setkat se svými přáteli a oprašte si, jaké to je být ve společnosti. Dělejte činnosti, díky nimž se budete cítit lépe, investujte do sebe a postarejte se o to, abyste se cítili co nejlépe. A hurá na rande.

Zdroj: Metro
Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články