Legendární Avatar se konečně vrací. Je to ale skutečně to, na co fanoušci již jedenáct let čekají?

Legendární Avatar se konečně vrací. Je to ale skutečně to, na co fanoušci již jedenáct let čekají?
Avatar: Frontiers of Pandora | Ubisoft
Už je tomu jedenáct let, co čekáme na slibované pokračovaní Avatara od režiséra filmů Titanic a Terminátor Jamese Camerona. Toto americké epické sci-fi si v roce 2009 vysloužilo velký divácký ohlas a získalo řadu ocenění včetně Oscarů a Zlatých glóbů. Již krátce po vydání nám ale Cameron slíbil rovnou pětidílnou sérii, zatím ale není hotový ani díl druhý. Přesto se zdá, že se Avatar pomalu, ale jistě vrací na scénu a snaží se na svou stranu získat řady mladých a zvídavých diváků.

Trailer:

Avatar: Frontiers of Pandora
Francouzská videoherní společnost Ubisoft uveřejnila v sobotu novou upoutávku na zcela nečekaný přírůstek do herní rodiny. Ve spolupráci s Lightstorm Entertainment a studiem Disney vytvořili akční a dobrodružnou hru s názvem Avatar: Frontiers of Pandora a fanoušci začínají ožívat. Jedná se snad konečně o předzvěst blížícího se filmového pokračování, jež je nám slibováno na příští rok? Vyjde první videohra, nebo film? Podle traileru by se měl příběh hry odehrávat ještě před příletem Jakea Sullyho na Pandoru. Stanete se zde jedním z Na’vi a budete prozkoumávat širokou mapu pandorských lesů a fantastických zvířat. Hlavním tématem ale dle všeho bude bojovat s lidskými přistěhovalci a chránit si před nimi svou zem.
Videohra Avatar: Frontiers of Pandora by měla vyjít někdy v průběhu příštího roku a bude přístupná na všech možných platformách od PC až po Play Station 5 či Xbox.
Avatar: Frontiers of Pandora
Avatar: Frontiers of Pandora | Ubisoft