Můj kousek štěstí

Utekla k moři. Sama?

Eliška Bučková (31) tak dlouho zvažovala, s kým bude po rozchodu s rybářem Jakubem Vágnerem (39) randit, až přestřelila.


Ne že by byl vztah se ženáčem něčím neobvyklým, ale rozhodně by ho neměla připustit věřící dívka pocházející z Moravy. A druhá důležitá podmínka: v neposlední řadě by se o něm neměla dovědět záletníkova manželka. Eliška často a ráda hovořila v tom smyslu, že má na budoucího nápadníka vysoké nároky.


Komu bylo horko? Jedno je jisté, Jakub Vágner autorem fotky není.

Škoda že mezi ně nepatřilo, aby byl svobodný. Vysoký ale je – svědčí o tom fotografie pořízené u modelčina bytu poblíž pražské náplavky. Bolestivý byl i fakt, že tam vedle fotografů číhala legitimní partnerka, a tak si každý jistě dovede představit, že bylo veselo. Modelka si odletěla léčit pocuchané nervy k moři.

„Relax, slunce, klid. Po dvou letech jsem se konečně dočkala dovolené u moře,“ radovala se a zveřejnila snímek v plavkách. Kdo byl ten, kdo ho pořizoval?

Hlavně aby si jeho čiperná manželka nezaletěla za dvojicí i do teplých krajin. Jaká škoda, že Eliška nezůstala s expřítelem rybářem. Ten ji sice vláčel po všech čertech, třeba do deštných pralesů, ale aspoň neměli v patách manželku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden