Můj čas na kafíčko

Hvězdu Sestřiček sžírá těžká samota

Legendární učitelka Marie Králová ze seriálu Život na zámku, Kateřina Macháčková (71), v současné době září na televizních obrazovkách v oblíbeném primáckém seriálu Sestřičky, kde převzala postavu Bibi Bojanové po herečce Lence Termerové (73).

Přestože se jí po pracovní stránce daří, v milostném životě už to po dvou nevydařených manželstvích žádná velká sláva není. Roky žije sama a nezbývalo jí nic jiného než se s tím smířit. Z chmur a špatných nálad ji údajně dostává práce, které má naštěstí dostatek i v této nelehké době.

Kromě natáčení učí i na konzervatoři a prý chystá další knížku o svém tátovi, Miroslavu Macháčkovi (†68). Proč je ale taková sympatická žena stále sama?

Petr Svojtka ml. (49)

Zdá se, že na muže nemá štěstí...

Mnohé nasvědčuje tomu, že v pozadí jejích životních strastí a milostných krachů je matka, operní pěvkyně Věra Štiborová (†62), která všechny Katčiny životní partnery odradila. A herečce už nikdo nezbyl, a tak se smířila se samotou. Chtě nechtě se musela naučit být samostatná a zvyknout si na život bez chlapské náruče.

Do vínku po otci, slavném režisérovi, dostala nejen vnitřní zmatek a problémy ve vztazích, ale také nezdolnou chuť žít si tak trochu po svém. Což šlo na prahu dospělosti těžce, když jí za zády stála maminka Věra, která se bála, aby dcera neopakovala stejné chyby. A tak Kateřinu hlídala, aby neotěhotněla dřív, než dostuduje. Jenže dceru neuhlídala.

„Zamilovala jsem se a hned s prvním klukem i otěhotněla,“ přiznává herečka, jak přišel na svět její syn Petr Svojtka ml. (49).  Jak už jméno napovídá, potomka zplodila s uznávaným hercem Petrem Svojtkou (†36). Jenomže ani její první muž se mamince nezdál a snažila se je rozvést, což se nakonec podařilo.

V bleděmodrém se vše opakovalo i ve druhém manželství s Ivanem Zmatlíkem (76), s nímž má dceru Helenu. Od té doby jí byly útěchou v samotě už jen zvláštní závislosti...

Zamilovala se do karet

Sice se už od kartářek odstřihla, ale na dlouhých patnáct let jim propadla. Navázala s nimi blízké vztahy, pustila si je příliš pod kůži, jenže většina z nich toho prý jen zneužívala. I když zrovna prožívala hezké období, kartářky se ji snažily nalákat k návštěvě, což se zatraceně prodražovalo.

Když se vyprostila ze spárů karet a hledala alternativu, čím zahnat nudu, propadla zase sociálním sítím. Na Facebooku trávila celé dny i noci. Posléze ale zjistila, že i tato kratochvíle jí víc bere, než dává, a tak Facebook zavrhla. Čemu propadne příště?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden