Na nože 2: Seznam podezřelých se dál rozrůstá

Na nože 2: Seznam podezřelých se dál rozrůstá | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Pro další parťáky si Daniel Craig sáhl do Matrixu a na Netflix.

Máme tu další herecké posily pro snímek Na nože 2, kde se Daniel Craig vrací v roli geniálního vyšetřovatele Benoita Blanca, aby pod taktovkou režiséra Riana Johnsona rozkryl další zapeklitý případ.

První posila přichází do světa indicií a podezřelých z Matrixu – k obsazení se totiž přidává Jessica Henwick, jež ještě před pár měsíci nakopávala virtuální zadky po boku Keanu Reevese. Momentálně ji můžete vidět v kinech ve snímku Godzdilla vs. Kong a delší dobu vystupovala v seriálech Iron Fist či Hra o trůny. Není známo, jakou roli by měla ztvárnit.

Druhá obsazená herečka prozatím nemá tak stoupající trajektorii jako Henwick, ale také už si odehrála své. Řeč je o Madelyn Cline a také u ní platí, že nevíme, koho bude představovat. Pro Cline zatím největší příležitostí bylo pravidelné vystupování v seriálu Outer Banks. Krom toho se mihla ve Stranger Things.

Už dříve byli do pokračování postupně obsazeni Kate Hudson, Leslie Odom Jr., Kathryn Hahn, Dave Bautista, Janelle Monáe a Edward Norton. Točit se bude letos v létě v Řecku. Netflix za práva na dvě chystaná pokračování zaplatil více než 400 milionů dolarů.

Zdroje: Deadline I, II

Galerie: 3

Na nože 2: Seznam podezřelých se dál rozrůstá | Fandíme filmu Na nože 2: Seznam podezřelých se dál rozrůstá | Fandíme filmu Na nože 2: Seznam podezřelých se dál rozrůstá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest