Chramosta? Neoddiskutovatelné střelecké schopnosti, nejlepší věk a obrovská touha prokázat to v Ďolíčku...

Chramosta? Neoddiskutovatelné střelecké schopnosti, nejlepší věk a obrovská touha prokázat to v Ďolíčku...

Jan Chramosta (30) dorazil do kádru Bohemians Praha 1905 na roční hostování bez opce na trvalý přestup. Cíle v podobě restartu své střelecké kariéry však zůstávají.

V uplynulé ligové sezoně 2020/2021 se ho totiž netýkala základní sestava Jablonce ani jednou a pouhých 64 odehraných minut v rámci devíti dílčích startů je na takové jméno zoufale málo.

Tím spíš, že za svou dosavadní kariéru, která už čítá 266 prvoligových vystoupení, má na kontě 66 branek a 27 asistencí.

Jeho příchod do Ďolíčku pomohl zařídit agent Viktor Kolář ze Sport Investu. "S Honzou i sportovním vedením Jablonce jsme se shodli na potřebě zvýšit jeho zápasové vytížení a využít jeho zkušeností i neoddiskutovatelných střeleckých schopností," pronesl na webu bohemians.cz manažer.

"Bohemians v čele s trenérem Klusáčkem pak dlouhodobě projevovali o jeho služby zájem, klub navíc prožil výbornou sezonu s historickou bodovou šňůrou a především s aktraktivním herním projevem. Honza je útočníkem v nejlepším věku s obrovskou touhou prokázat své schopnosti na hřišti," přidal na stránkách bohemians.cz Kolář.

Sportovní úsek Bohemians by nepochybně přivítal, aby bývalé útočné tykadlo Mladé Boleslavi či Viktorie Plzeň navázalo se na své gólové statistiky také u Botiče...

Novotný jde na 2 roky do Slovanu a hlásí: Pak chci být zpět v áčku Sparty a pravidelně nastupovat v základu

Zdroj: bohemians.cz