Slováky zaskočil požární poplach, pak proti Polsku na ME zastavili Lewandowského

15.06.2021, 09:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Albert Rusnák ml.

Pokora, skromnosť a zodpovedný kolektívny výkon - to sú jediné faktory s ktorými my Slováci môžeme vstupovať zo takýchto zápasov. Včera sme proti Poliakom mali lepšie aj horšie pasáže, no napokon sme ten výsledok ukopali. Práve Poliaci tak trochu doplatili na to, že ich médiá, domáce futbalové osobnosti či fanúšikovia pred turnajom tak nejak nanominovali do pozície samozvaných favoritov na postup zo skupiny. Nie je dobré mať na takomto turnaji veľké oči.

Reagovat
Puskas

A po právu. Na postup by mít měli. Teda na papíře, v reálu už to po včerejšku vypadá hůře, musí změnit úplně vše.

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Hlavne ich najväčší tromf Lewa bol včera väčšinu zápasu úplne odpojený z hry. Včera som ho občas videl operovať až kdesi v strede ihriska, kam si zbiehal po loptu. Toto si v Bayerne neviem predstaviť. Pokiaľ Poliaci nenájdu hráčov, ktorí mu tam proste tie lopty budú servírovať, tak neviem-neviem.

Reagovat
Puskas

Jo, tak to bylo. Záloha neexistovala, až na výjimky, individuální chyby vedoucí ke gólům, Lewy zcela osamocený vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

"V závěru se dal tlak soupeře očekávat. Hráli už vabank a riskovali. Jsem tedy rád, že jsme to takticky zvládli," řekl slovenský kouč.

takticky ste to v zavere pravdzd absolutne nezvladli, tak ste si koledovali az som si myslel, ze to tam tym poliakom nakoniec padne. Chvalabohu nepadlo, teraz sa ale treba z toho poucit, proti svedom mozno budeme na konci opat branit vysledok a tolko stastia ako vcera uz mat nemusime

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Tiež som mal v týchto fázach hry podobné pocity ako ty a už-už som čakal, že Poliaci vyrovnajú. Ešteže ich hráči mali včera tak vychýlenú streleckú mušku...

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

švédi budou asi větší sousto, hlavně Isak je celkem zvíře. Ale porazit se dají, to dáte

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, vsak polaci hrali v 10, zaver vypadal ze slovensko hraje v 9 spis. Ze nedalo polsko gol neznamena, ze se to takticky zvladlo

Reagovat
smazaný uživatel

Super kolektivní výkon , Kucku jsem dlouho neviděl zahrát tak dobře , všichni makali

Reagovat
smazaný uživatel

To iste ako teraz na hokeji s rusmi, nie? Tiez mali v noci na hoteli poplach a potom s nimi vyhrali. Cize uz vieme ako nasich namotivovat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele