Wozniacká je maminkou, porodila dceru Olivii

15. 6. 2021, 08:58
Aktuality 3
Bývalá světová jednička Dánka Caroline Wozniacká se stala matkou. Třicetiletá vítězka Australian Open porodila v pátek dceru, která dostala jméno Olivia. Wozniacká a její manžel bývalý šampion basketbalové NBA Američan David Lee to dnes oznámili na sociálních sítích.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká s rodinou

Wozniacká se rozloučila s tenisovou kariérou v 29 letech loni na Australian Open, kde v roce 2018 získala svůj jediný grandslamový titul. Chtěla se více soustředit na soukromý život a založení rodiny.

Dánská tenistka se vdala v červnu 2019 za Američana Davida Leeho, který byl úspěšným basketbalistou. Přesně po dvou letech se stali rodiči, 11. června 2021 na svět přivítali dceru Olivii. 

Na okruhu WTA Wozniacká vyhrála 30 turnajů ve dvouhře a světovou jedničkou byla 71 týdnů. Závěr kariéry jí komplikovala neléčitelná revmatoidní artritida.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
com
dalsi mamina, cca za tri roky ocekavam navrat na turnaje smile
Reagovat
Titan
Jasně, s revmatoidní artritidou, co se jí s těhotenstvím znovu rozjela...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně štěstí a zdraví.smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist