Topmodelka Linda Vojtová se stala maminkou. V New Yorku porodila syna s jedinečným jménem

Topmodelka Linda Vojtová se stala maminkou. V New Yorku porodila syna s jedinečným jménem Zdroj: Shutterstock

Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek Linda Vojtová, která v modelingu výrazně boduje i za oceánem, přivedla na svět svého prvního potomka. Svému manželovi, americkému finančníku Joshuovi Sasonovi porodila 4. června 2021 krásného a zdravého syna. Chlapec dostal jedinečné jméno River, které v českém překladu znamená “řeka”.

“River Sason, narozený 4. června. Můj malý chlapečku, budu tě milovat navěky. Velmi děkuji mému neuvěřitelnému, podporujícímu a milujícímu manželovi, mé dule, mím lékařům a zdravotním sestrám,” napsala devět dnů po porodu na svůj Instagram Linda Vojtová a připojila dojemnou fotku se svým novorozeným synkem.

35letá topmodelka si velmi přála, aby se její chlapec River narodil do manželského svazku. S otcem svého děťátka, finančníkem Joshuou Sasonem se proto vzali ještě před porodem. Jejich svatba však byla velmi netradiční. Kvůli karanténě se vzali online přes videokonferenci v Zoomu. Jejich společný synek následně přišel na svět 4. června 2021 v porodnici v americkém New Yorku.

Linda Vojtová je šťastná, že do své rodiny mohla přivítat nového osudového muže, kterým je její novorozený chlapec River. O jednoho důležitého muže svého života však nedávno přišla. Loni v prosinci v Česku zemřel její milovaný dědeček, hudební skladatel Vadim Petrov.

Právě až na pohřbu tohoto slavného českého hudebníka veřejnost zjistila, že je Linda Vojtová v radostném očekávání. Topmodelka, která se kvůli svému těhotenství nemohla pohřbu zúčastnit, totiž svému milovanému dědečkovi věnovala na rozloučenou věnec s nápisem “Nikdy nezapomeneme. Linda, Josh a nenarozený pravnouček”.

Autor:
Publikováno: 15. 6. 2021 11:11 Nahlásit obsah