Hlavní obsah

Další Řepkův blikanec! Spoluhráči jej museli držet, aby soupeře neinzultoval

Praha

Svými „blikanci“ byl během profesionální kariéry pověstný. A že zůstal bouřlivákem i poté, co už se fotbalem neživí a jen se jím baví na amatérské úrovni, potvrdil Tomáš Řepka i o víkendu během třetího kola pohárové soutěže O Stříbrný míč na Kutnohorsku.

Foto: @tomasrepkacz

Na povaze bouřliváka Tomáš Řepka rozhodně nic neztratil.

Článek

Bývalý stoper pražské Sparty vedl jako kapitán své Červené Janovice v duelu proti Uhlířským Janovicím a derby přineslo nejen drama až do samotného konce, ale i jednu hodně ostrou potyčku.

A v jejím epicentru byl právě Řepka...

Foto: @tomasrepkacz

Tomáš Řepka při rvačce.

„Na co jsem, a vždycky budu alergickej, je, když mi někdo chce úmyslně zranit spoluhráče. Speciálně Václava Kadlece!" napsal na svém Instagramu k fotografiím z vyhroceného utkání Řepka, podle kterého měl být spouštěčem rvačky nevybíravý faul na někdejšího útočníka Sparty, který nyní s Řepkou nastupuje za Červené Janovice.

Foto: @tomasrepkacz

Potyčka Tomáše Řepky (2) v utkání proti Uhlířským Janovicím.

„Vždycky svý hráče budu bránit za každou cenu. V tom jsem a budu Řepka a nezměním se!" dodal sedmačtyřicetiletý bouřlivák, kterého museli spoluhráči držet, aby šarvátka neskončila inzultací některého ze soupeřů.

Červené Janovice, za které kromě Řepky s Kadlecem nastoupil i další bývalý reprezentant Martin Jiránek, nakonec dramatický zápas nezvládly. Za stav 2:2 musely o postupujícím rozhodnout pokutové kopy, které v poměru 12:11 ovládly Uhlířské Janovice.

Tomáš Řepka přilákal rekordní návštěvu v Červených Janovicích. Svému týmu pomohl k výhře 11:1Video: Sport.cz

Reklama

Související témata: