út 15.6.2021
Aktuální zprávy

Baník Cup ozdobí i Sparta a Slavia

V pořadí už 4. ročník turnaje Baník Cup rozehrají malí fotbalisté šestnácti přihlášených týmů 19. a 20. června v areálu ZŠ Jana Šoupala v Ostravě – Porubě. Turnaj je určen kategorii U12 a zúčastní se jej tentokrát týmy ze tří zemí. Z tuzemských účastníků budou kromě Baníku těmi nejzajímavějšími především obě pražská „S“.

Baník, Sparta, Slavia, ale třeba Ślask Wroclaw, Wisla Krakow, Slovan Bratislava či MŠK Žilina. To jsou jen některá jména účastníků letošního Baník Cupu, který mohou diváci sledovat osobně v areálu na „Šoupalce“, nebo prostřednictvím streamů. Hrát se začne v sobotu v 8.30 ráno, vyřazovací souboje startují v neděli od 8.20 hod. Baník si v základní skupině, z níž postupují všichni účastníci, zahraje s Trenčínem, Wislou Krakow a Fastavem Zlín.

"Máme za sebou nelehký rok, který bohužel sportu moc nepřál. O to více mne těší, že budeme opět moci společně sledovat děti, jak si užívají turnajové zápasy a snaží se splnit si svůj fotbalový sen," řekl Radek Slončík, sportovní manažer Akademie Baníku Ostrava.

Program turnaje, včetně odkazu na stream, naleznete zde: https://bit.ly/3xmsCaL

Patronem turnaje je legenda mezi baníkovskými trenéry, pan Zdeněk Kosňovský.

0
Paixao da Silva
Ewerton
13
Samuel
Grygar
10
Matěj
Šín
28
Filip
Kubala
17
Michal
Frydrych
5
Jiří
Boula
9
David
Buchta
30
Jiří
Letáček
12
Tomáš
Rigo
21
Jiří
Klíma
19
David
Lischka
29
Ladislav
Takács
24
Jan
Juroška
77
Gigli
Ndefe
11
Eldar
Šehić
7
Karel
Pojezný
26
Filip
Blažek
35
Jakub
Markovič
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
4
Robert
Mišković