Konkurence v obavách? Notebook Realme Book se odhaluje

2× aktualizováno
Konkurence v obavách? Notebook Realme Book se odhaluje
Fotografie: Realme
  • S notebookem se zřejmě počítá i pro evropské trhy
  • Půjde o první zařízení tohoto typu skupiny BBK Electronics

Aktualizováno 15. 6. 2021

Realme Book je již velmi blízko oficiální premiéře. Na Twitteru na něj opět láká Madhav Sheth, generální ředitel firmy pro Indii a Evropu. Kromě notebooku pak Realme představí také nový tablet Realme Pad.


Aktualizováno 10. 6. 2021

Po úvodním naznačení přípravy notebooku od Realme dnes androidauthority.com přináší exkluzivní fotografie, na kterých vidíme již hotové zařízení s hliníkovým tělem, dvěma USB-C nebo samozřejmě systémem Windows 10. Displej s malými rámečky by měl mít poměr stran 3:2.

Realme Book

Původní informace z 9. 6. 2021

Realme je mladá značka mobilních telefonů, která se během zhruba dvou let vyšvihla do popředí a například v případě českého trhu se již dostala mezi pětici největších výrobců. Kromě telefonů můžete od Realme mít třeba chytré hodinky, náramky, sluchátka, žárovky a v zahraničí i televize. V brzké době se však čínský výrobce zřejmě pustí i do segmentu notebooků.


Naznačuje to nový tweet Madhava Shetha, generálního ředitele firmy pro Indii a Evropu. Ten sdílel fotografii, na které je vidět okraj notebooku v nějaké tašce či obálce. Vše doprovodil binární zprávou, kterou přeložíme jako „Hello World!“. Je tedy pravděpodobné, že se jedná o zcela nové zařízení a notebooky Realme doposud v nabídce nemá. Pakliže jej skutečně představí, bude se jednat o první počin skupiny BBK Electronics, neboť OnePlus a Oppo, které do skupiny spolu s Realme patří, notebooky v nabídce nemají.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze