Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Motor sehraje devět přípravných zápasů. Extraligu odstartuje na ledě mistra

Svěřence Jaroslava Modrého čeká před startem extraligového ročníku celkem devět přátelských utkání s atraktivními soupeři. Jako poslední byl ze strany soupeře definitivně potvrzen i závěrečný dvojzápas s rakouským Lincem. Generálku před startem extraligy sehraje Motor doma v neděli 5. září.

Motor sehraje přípravné zápasy v rozmezí od 5. srpna do 5. září. Posledními utkáními před startem extraligy budou souboje s Lincem.

Na rozdíl od minulého roku se tentokrát neodehraje turnaj Generali Česká Cup, ale fanoušci nemusí smutnit. Motor se i tak střetne se zajímavými protivníky. Kromě dvojzápasu s tradičním rakouským soupeřem z Lince se Českobudějovičtí dvakrát v přípravě utkají ještě s Plzní a Spartou, dále poměří síly s Litvínovem, Kladnem a Salcburkem. „Takový počet zápasů jsme si představovali, jsme rádi, že pět jich sehrajeme doma. A pro fanoušky jsou naši domácí soupeři řekl bych velice atraktivní, věřím, že i v tomto směru bude fanoušek spokojený. Čtyři zápasy odehrajeme venku, kdy jsou soupeři v dobré dojezdové vzdálenosti a nemusíme daleko cestovat," pochvaluje si za trenérský tým Patrik Martinec.

Nalosován už je extraligový ročník 2021/2022, Motor čeká v pátek 10. září ostrý start na ledě mistrovského Třince, ve druhém kole pak přivítá kladenského nováčka. „Los jsme ani nijak nehodnotili, s každým se v sezóně utkáme v základní části čtyřikrát a je asi úplně jedno, v jakém pořadí se hraje," říká Patrik Martinec. Ten přesto může vyhlížet datum 17. října, kdy se Motor doma poprvé v sezóně střetne s Hradcem Králové a pro asistenta českobudějovického klubu to bude znamenat souboj s bratrem Tomášem, který v sezóně východočeský tým povede. „Zápasy proti bráchovi budou zpestřením, asi nejvíc toto utkání budou prožívat rodiče," usmívá se starší z bratrů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Petr Tibitanzl | Zdroj hcmotor.cz

Štítky Motor, příprava, extraliga, hokej, České Budějovice, Linec, Jaroslav Modrý, Patrik Martinec, Generali Česká Cup, Plzeň, Salzburg, Kladno, Litvínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor sehraje devět přípravných zápasů. Extraligu odstartuje na ledě mistra  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.