Samsung bude na Facebooku prodávat hodinky se slevou 30 %

Samsung bude na Facebooku prodávat hodinky se slevou 30 %
Fotografie: Samsung

Budoucnost nakupování, zábava, a především hvězdné obsazení. To všechno slibuje nový koncept exkluzivního živého streamu pod názvem #SamsungFutureStore, který bude Samsung vysílat v úterý 15. 6. od 19:00 na svém Facebooku.

V rámci unikátního přenosu budete mít možnost nejenom nakoupit chytré hodinky Galaxy Watch Active2 a Galaxy Watch3 s jedinečnou slevou 30 %, která potrvá pouze v době konání živého vysílání, ale především poznat produkty Samsung v naprosto netradičním formátu. A to není vše! V soutěži budete moct vyhrát prémiová sluchátka Galaxy Buds Pro.

Streamem, jehož hvězdami budou chytré hodinky, bude provádět moderátor Evropy2 Petr Říbal a jako hosté se představí influencer Martin Creep, influencerka a Česká Miss World 2016 Natálie Kotková. Skutečnou moc ale budete mít v rukách a klávesnicích především vy, diváci streamu. Právě vy se totiž stanete režiséry této show a budete se tak moct na vlastní oči přesvědčit, zda hodinky od Samsungu skutečně dostojí vašim očekáváním. Jaké výzvy si pro tuhle ojedinělou akci připravíte?

Co, kdy, kde

Živý stream #SamsungFutureStore s možností nakoupit se slevou i vyhrát se koná na facebookové stránce Samsung v úterý 15. června od 19:00. Připojte se k události kliknutím na tento odkaz.