Uživatelé Androidu si nyní mohou v Apple Music vychutnat bezztrátový a prostorový poslech

Uživatelé Androidu si nyní mohou v Apple Music vychutnat bezztrátový a prostorový poslech
2021-06-15T18:15:06+02:00
• 15. 6. 2021

Zdroj: PhoneArena

Společnost Apple na své konferenci WWDC 2021 představil mnoho novinek. Ty se týkaly celého spektra produktů. Mezi novinkami se objevily i nové funkce určené pro hudební službu Apple Music.

Vysoká kvalita poslechu v Apple Music nyní i na Androidu

Těmi nejzásadnějšími je prostorový poslech hudby díky technologii Spatial Audio a bezztrátová kvalita hudby a dalšího audio obsahu. Novinky si mohli prakticky okamžitě užívat majitelé Apple zařízení. Pro uživatele systému Android, kteří používají aplikaci Apple Music, přicházejí až nyní. Má to ale háček. Uživatelé si musí stáhnout beta verzi aplikace. Ta byla aktualizovaná právě o nové funkce Spatial Audio a Lossless Audio.

Pokud nevíte, jak konkrétně Spatial Audio funguje, tak se jedná o prostorový zvuk, který využívá technologii Dolby Atmos. Aby bylo možné poslouchat prostorově, bude nutné vlastnit sluchátka, nebo jiné zařízení, které technologii Dolby Atmos podporují. Lossless Audio pak přináší výrazně vyšší kvalitu hudby. V podstatě by se dalo říci, že se jedná o obdobnou funkci, kterou má služba Spotify. I ta umožňuje přehrávání hudby ve velmi vysoké kvalitě.

Spatial Audio 1280x852x

Zdroj: PhoneArena

Kromě výše uvedených novinek pak do Apple Music přicházejí další funkce jako například automatické prolínání hudby (crossfade). Pakliže si chcete nové funkce pro Android verzi vyzkoušet, budete se muset nejprve zaregistrovat jako beta tester na tomto odkazu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat