The Tomorrow War: Velká akční sci-fi je tu s finálním trailerem

The Tomorrow War: Velká akční sci-fi je tu s finálním trailerem | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Už za pár týdnů se Chris Pratt vydá do budoucnosti, aby bojoval ve válce s mimozemskými nájezdníky.

Filmy se pomalu vracejí do kin, to však neznamená, že by nabídka streamovacích služeb hodlala nějak brzdit. Už 2. července uvidíme na platformě Amazon Prime velkolepou akční novinku The Tomorrow War, s Chrisem Prattem (Strážci Galaxie) v hlavní roli.

Teď je tu finální trailer, který nás má ke sledování snímku nalákat. Za sebe musím říct, že v zásadě se upoutávka vydařila. Mimozemské bestie působí patřičně nebezpečně, jako skutečná hrozba pro lidskou populaci. Při soubojích zblízka se zdá, že mají v sobě potvory tu správnou míru agresivity a hbitosti a zároveň jim nechybí patřičná „hmotnost“, nejsou to jen digitální tajtrdlíci, co se kolem hrdinů vznášejí jak pajduláci z videohry. V těchto chvílích dávají monstra vzpomenout klidně třeba na Vetřelce nebo Predátory. Když naopak sledujeme celé roje uhánějících emzáků, má v sobě snímek nádech Světové války Z nebo Hvězdné pěchoty.

Akční pasáže působí dobře, masakrování nezastavitelné mimozemské masy má hezky hutnou kadenci. Čeho se zatím trochu obávám, je tón filmu. Snímek v trailerech působí dost upřímně. Bere se zřejmě docela vážně, nechce sám sebe znevažovat. Což nevadí, každý akční velkofilm nemusí nutně podvracet žánr. Problém to může dělat v několika případech. Za prvé v humorných okamžicích. Ty na mne zatím působí spíše rozpačitě. Jestli tohle mají být ty nejvtipnější momenty, co snímek nabídne, tak to potěš. Emocionální pasáže jsou také trošku křečovité. A stále si nejsem tak docela jistý, jestli ve vážně pojatém filmu nebude působit směšně celá základní zápletka o tom, jak lidé ze současnosti putují do budoucnosti, aby tam nastoupili do války.

Nicméně, to je pouze pohled jednoho jediného diváka. Dejte v komentářích vědět, jak nejnovější trailer působí na vás. Už 2. července se dozvíme, jak dopadl film jako takový. Trailer doplňuje ještě jedno zákulisní video.

V roce 2051 lidstvo překvapí cestovatelé v čase. Přicházejí z budoucnosti, aby doručili naléhavou zprávu: Za třicet let lidstvo bude prohrávat globální válku proti smrtícím mimozemšťanům. Jedinou šancí pozemšťanů na přežití je skupina vojáků a civilistů ze současnosti, kteří jsou přenesení do budoucnosti, aby se přidali k boji. Členem skupiny je i učitel a táta od rodiny Dan (Chris Pratt), jenž je připravený zachránit svět pro svou mladou dceru. Přidává se k němu geniální vědkyně (Yvonne Strahovski) a jeho odloučený otec (J.K. Simmons) a společně se pokusí o nemožné: Změnit osud planety. Snímek natočil Chris McKay a uvidíme jej 2. 7. na Amazon Prime Video.

Podklady a foto: Amazon Prime

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest