Trailer: Největší film Amazonu je za rohem. Láká na hvězdy Strážců Galaxie, seriálového hitu Příběh služebnice a oscarového dramatu Whiplash

Trailer: Největší film Amazonu je za rohem. Láká na hvězdy Strážců Galaxie, seriálového hitu Příběh služebnice a oscarového dramatu Whiplash
The Tomorrow War (2021) | Amazon Prime Video
Zatímco u Netflixu už jsme si tak nějak zvykli, že na něj v poslední době dorazí každý měsíc minimálně jeden nový velký film z jejich vlastní produkce (viz Vyproštění, Armáda mrtvých atd.), v případě Prime Videa to dosud pravidlem nebylo. Je zřejmě ale pouze otázkou času, než bude Amazon chrlit "televizní blockbustery" se srovnatelnou kadencí. Ostatně před měsícem jsme tu měli akční thriller Tom Clancy: Bez výčitek s Michaelem B. Jordanem a už za dva týdny dorazí The Tomorrow War - vysokorozpočtová akční sci-fi o invazi nepřátelských mimozemšťanů.

Trailer:

Válka zítřka
Očekávaná velkolepá podívaná se kromě divácky vděčné zápletky může opřít také o atraktivní herecké obsazení, jemuž vévodí Chris Pratt, populární sympaťák známý hlavně z marvelovských Strážců Galaxie či série Jurský svět. Druhý trailer se ale snaží prodat ještě dvě další herecké hvězdy - Yvonne Strahovski z úspěšného seriálu Příběh služebnice a J. K. Simmonse, držitele Oscara za vynikající hudební drama Whiplash.
Jediný zásadní otazník tak stále visí nad jménem režiséra. Chris McKay má zatím za sebou pouze animovaný LEGO Batman film, který byl sice příjemný, ale nikterak zásadní a těžko lze srovnávat náročnost produkce rodinného animáku s hranou epickou sci-fi řežbou.
Jak si McKay s touto obří výzvou poradil se dozvíme už v pátek 2. července, kdy bude The Tomorrow War na Prime Videu k dispozici.