Super drbna se vrací. Známe nové postavy i herce

Uvidíte, že si je hned zamilujete, tvrdí HBO o nových postavách seriálu Super Drbna. Ten původní se natáčel mezi lety 2007 a 2012 a mezi hvězdy seriálového nebe se díky němu vyšvihli třeba Blake Livelyová, Leighton Meesterová nebo Penn Badgley s Chacem Crawfordem. V nových dílech se ale neobjeví, pro seriál jsou už moc staří. Jeho děj se totiž bude opět točit kolem skupiny teenagerů z prestižní newyorské střední školy.

super drbna

Nová verze seriálu Super drbna má být aktuálnější a svižnější. A měla by také ještě více akcentovat sociální sítě, chytré telefony a mobilní aplikace, které se staly nedílnou součástí života diváků, na něž seriál cílí. Pokud jde o příběh, tvůrci seriálu vyhlásili přísné informační embargo.

Nezbývá tedy, než si počkat na premiéru, která by měla proběhnout letos v červnu na americkém televizním kanále HBO Max. Datum české premiéry zatím zveřejněno nebylo.

Nové postavy a jejich herci

Zatímco zápletky a další podrobnosti z příběhu seriálu Super drbna ještě známé nejsou, herecké obsazení už bylo zveřejněno. Hlavní postavu Zoyi si střihne exotická kráska Whitney Peaková. Zoya má být tak trochu otloukánek, na rozdíl od ostatních nežije na milionářském ostrovu Manhattan.

Další z hlavních rolí, Audrey, bude hrát Emily Alyn Lindová. Julien, poslední hlavní ženskou roli, získala kanadská herečka a zpěvačka Jordan Alexanderová.

Vybírat mladé herce bývá zpravidla těžší než volit mladé herečky. A tak nezbývá než doufat, že v tomto případě měli tvůrci seriálu šťastnou ruku. Na obrazovkách budeme potkávat modela Evana Mocka v roli Akiho, skotského sympaťáka Thomase Dohertyho, který ztvární postavu bisexuála Maxe, nebo Eli Browna. Ten si zahraje milionářského synka Obieho.

A aby šel seriál opravdu s dobou, bude v něm kromě bisexuální i homosexuálních postav také transgender osoba Luna. Tato role nakonec připadla herečce a modelce Zión Morenové.

FOTO: usmagazine.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Krysten Ritter: zabodovala jako “anti-superhrdinka” Jessica Jones. Tvrdá dřina se jí vyplatila! Co bude dál?

Natáčení seriálu „Jak jsem potkala vašeho otce“ začne už letos