Hlavní obsah

Tomáš Pastrňák zalil Třešně vínem

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Tomáš Pastrňák zveřejňuje videoklip k nové skladbě Třešně. Píseň vznikla pod producentským vedením Borise Carloffa a po skladbách Adél, Lodička a Ostrava-Moskva je dalším singlem z připravovaného třetího alba. Videoklip k písni Třešně má na Novinkách.cz premiéru.

Tomáš Pastrňák v klipu k písni TřešněVideo: archiv umělce

 
Článek

„Tahle letní písnička vyklíčila z esemesky, kterou jsem dostal jednoho nedělního odpoledne. Zasadil jsem si ji do hlavy a celý večer ji zaléval červeným vínem. Když jsem se ráno probral z bezvědomí, byly už třešně na světě a pomalu uzrávaly. Stačilo jen natáhnout ruku,“ přibližuje vznik písně Pastrňák.

Klip se natáčel loni v létě během dvou odpolední v jihozápadní části Českého středohoří s dronistou Ondřejem Civínem. Střihačka Alisa Sheli jej pak posadila do konceptu rozdělené obrazovky, do které se paralelně promítají nejrůznější průlety krajinou. Hlavně díky dronu a leteckým pohledům tak vznikl zajímavý scenerický videoklip.

Na svém třetím albu pracuje Pastrňák s básníkem Igorem Malijevským, spisovatelem Jaroslavem Rudišem, spoluhráčem HERRDZem a producentem Borisem Carloffem. Vyjít by mělo příští rok.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám