Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná modelka Rosie Huntington-Whiteley (37) předvedla své tělo v nové kampani na prádlo. Tváří značky britského řetězce oblečení je už několik let.

Modelka je pyšnou maminkou brzy již čtyřletého syna Jacka, kterého má se slavným hercem Jasonem Stathamem. S tím je ve vztahu už 11. rokem a od roku 2016 jsou zasnoubení. O svém soukromí sice moc nemluví, ale své krásné křivky v prádle ukazuje velice ráda.

„Moje nová kolekce je inspirována vintage stylem z 20. let minulého století. Myslím, že je to má nejoblíbenější kolekce ze všech, které jsem zatím dělala,“ uvedla k jednomu ze snímků Rosie a u dalšího sdíleného na jejím profilu na sociální síti napsala: „Hned mám větší pocit ženskosti, když na sebe obléknu braletku a francouzské kalhotky (kalhotky, které jsou na bocích a v oblasti kyčlí širší, pozn. red). S navrhováním této kolekce jsem si užila mnoho zábavy. Ve francouzském krajkovém stylu se budete cítit miliónově.“

Britský prodejce má s kolekcemi modelky velký úspěch. Jen během dubna prodal z řady Rosie přes 15 000 vršků, jak uvedl The Irish Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám