Intenzivnější orgasmus je jen a pouze o správné technice

Kdo by si nepřál intenzivnější orgasmus, že? A sexuální technika „peaking“ slibuje právě tohle! Ukážeme vám, jak to funguje.

Už jste někdy slyšeli o sexuální technice „peaking“? Ne? Tak byste se s ní měli rozhodně seznámit. Umožní vám totiž dosáhnout mnohem intenzivnějšího orgasmu, a to si přeje asi každý.

Prozradíme, jak technika funguje a na co si dát pozor, abyste ji při další milostné hře s partnerem mohli rovnou vyzkoušet.

Jak na techniku „peaking“

Sice to není úplně nová sexuální technika, ale přesto může být velmi nápomocná. S touto technikou bude váš orgasmus mnohem intenzivnější. A jaký je ten trik? Nechte si na změnu v posteli tentokrát více času, protože abyste tuto techniku ovládli, měli byste na všechno jít spíše pomalu… Jak na to?

Můžete trénovat třeba při masturbaci. Vyzkoušejte různé sexuální pozice, tak nejlépe zjistíte, při jaké poloze je pro vás nejlepší „se držet zpátky“. Nebo můžete klidně na chvilku přestat, pokud cítíte, že se blížíte k orgasmu. S výsledky svého zkoumání se ale nutně podělte s partnerem, aby nedošlo později k omylům nebo nedorozuměním.

Vyzkoušejte to, rozhodně se to vyplatí!

Zdroj: názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat