Tipy & Triky

Platební metody v online kasinech

Napsáno angelo

Žijeme v době, kdy jsou hazardní hry poměrně dost populární. Hráči nechodí jen do kamenných kasin, v poslední době se přesunuli na internet. Všichni si dnes mohou zahrát oblíbenou hazardní hru online kdykoliva odkudkoliv.

Zatímco do klasického kamenného kasina zamíříte s papírovými penězi, v online kasinu platíte online. Jaké platební metody jsou obvykle k dispozici a kterou z nich byste si měli vybrat?

Důležitá je rychlost a bezpečnost

Hráči chtějí peníze na svůj herní účet vkládat bezpečně a samozřejmě rychle, aby mohli co nejdříve začít hrát. Některé možnosti jsou podstatně rychlejší než jiné a spousta kasin nabízí celou řadu metod platby, aby si mohl vybrat opravdu každý – možná objevíte i některou platební metodu, jakou jste doposud neznali.

Kreditní a debetní karty

Tato metoda platby je nejoblíbenější, online kasina obvykle přijímají karty Visa, MasterCard a/nebo Maestro. Hlavní výhodou je snadná přístupnost, kartu má téměř kdokoliv. Některé světové banky však znemožňují platbu za online hazardní hry, pak vám nezbývá než si vybrat jinou možnost platby.

Elektronické peněženky

Jsou velmi populární a snadno se používají, nevýhodou jsou účtované transakční poplatky. Bývají však poměrně malé a mohou být kompenzovány zajímavými věrnostními programy.

Pravděpodobně znáte PayPal, nejpopulárnější elektronickou peněženku. Oblíbený je i Skrill, Neteller, který byl mezi kasiny dříve velmi oblíbený, EcoPayz nebo Gamomat, online kasinech někdy najdete všechny, jindy pouze některé z nich.

Předplacené karty

Paysafecard je předplacená karta populární zejména v Evropě, je velmi bezpečná. Koupíte si ji ve fyzickém obchodě, jde o kartu v určité nominální hodnotě (300, 500, 1200 nebo 2500 Kč), pak jen při platbě zadáte 16místný PIN kód.

Bankovní převody

Klasický bankovní převod se pro platby v online kasinech příliš nehodí, protože dlouho trvá a nikomu se nechce čekat dny, než peníze dorazí. Proto se používají zejména okamžité bankovní převody jako Trustly, iDEAL, Giropay.

Kryptoměny

Zapomenout nesmíme ani na kryptoměny, které přijímá čím dál větší množství online kasin.

Jak je vidět, kasina se snaží vyjít vstříc opravdu každému zákazníkovi, stojí o každého nového klienta.

About the author

angelo

Leave a Comment