Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 17. června

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejspíš budete váhat, jak máte naložit s informacemi o miláčkově minulosti, které se čirou náhodou dozvíte. Případně budete marně přemýšlet, jak se popasujete s nečekanými událostmi, které pro změnu pramení ve vaší minulosti. Nejlepší bude, když za vším uděláte tlustou čáru. Přece si nenecháte kazit současnost tím, co se odehrálo kdysi dávno!

Článek

Beran 

Váš milostný život výrazně ovlivní odpolední sextil mezi Lunou a Venuší, který vás vybaví odpovědným přístupem k sexu. Rovněž si uvědomíte, že je zbytečné, abyste partnera provokovaly. Místo toho mu dejte najevo svou lásku i erotické zaujetí, které k němu cítíte. Bude překvapený, protože vás v takovém rozpoložení už dlouho nezažil.

Býk

Zásadní pozitivní vliv na vás má sextil mezi Lunou a Venuší. Vrcholí sice v 14.08 hodin, ale na vás působí od rána do večera. Dokonce musíte konstatovat, že samy sebe nepoznáváte. Patrně před prací a plněním povinností dáte přednost vymýšlení nejrůznějších erotických scénářů. Když je miláčkovi představíte, jeho nadšení je jisté a zaručené.

Blíženci

To, že partnerovi přes veškerou snahu nerozumíte a jeho úsilí nechápete, nemusí být zrovna vaše chyba. Je docela možné, že se vaše cesty začaly rozdělovat a vy si to teprve teď uvědomujete naplno. O rozchodu však v žádném případě neuvažujte. Pokud to mezi vámi eroticky jiskří a společné milování vás baví, má vaše soužití značnou naději.

Rak

I když máte zejména odpoledne pocit, že se do partnera máte důvod ironicky trefovat, dělat byste to neměly. Nemusí to dobře skončit. Obvykle se v takové situaci zasměje, ale tentokrát zareaguje jinak. Hrozí nebezpečí, že se urazí, navíc tak hluboce, že by ani vaše osvědčené erotické finty nezabraly. Dobrou náladu byste mu tedy nevrátily ani v posteli, což by bylo zlé…

Lev

Při komunikaci s člověkem, který se vám už dlouho líbí, ale k vaší velké lítosti se k ničemu nemá, věnujte pozornost řeči jeho těla. Když se vám podaří správně rozklíčovat jeho gesta, pohledy a mimiku, dojde vám, zda se drží zpátky proto, že dosud nesebral dost odvahy, nebo proto, že je zadaný a vás vnímá jen jako dobré kamarádky.

Panna

Konečně byste měly vzít na vědomí, že i vy máte naprosto přirozené erotické potřeby jako kdokoli jiný. Uvědomíte si to zejména kolem 14.08 hodin, kdy se Luna ve vašem znamení dostává do sextilu s Venuší. Možná konstatujete, že vás práce, které se máte věnovat, vůbec nebaví. S nadšením se ovšem budete věnovat vymýšlení lechtivých scénářů, jimiž sobě i partnerovi zpestříte večer.

Váhy

Především si slibte, že si v lásce ani v sexu nebudete nic odříkat. Kdyby se vám třeba na dovolené zalíbil člověk z jiné země, nebo dokonce jiného světadílu, vezměte to jako fakt. To, že byste odmítly přiznat si svoje city a touhy jenom proto, že pocházíte z jiných kultur, je nesmysl. Právě takový jedinec totiž dokáže vnést do vašeho života to, co vám dosud bytostně chybělo.

Štír

Při Luně v Panně to se sexem není snadné ani jednoduché. Pořád vás pronásleduje pocit, že úvahami na téma, co budete večer s partnerem dělat a čím obohatíte váš erotický život, jen ztrácíte čas. Důvodem jsou nejspíš výčitky, že se nevěnujete pracovním povinnostem. Kdybyste však sex „vzaly na milost“ jako něco, co vás i myšlenkově srovná a poskytne vám inspiraci, bude situace rázem lepší.

Střelec

Vaše otevřenost ohledně sexu, na kterou jste byly vždycky pyšné, se může obrátit proti vám. Když budete věcně rozebírat výhody a úskalí různých poloh, miláček si to vyloží jako vyzývavost. Přidá pár ironických poznámek, v nichž bude zřetelná žárlivost, a z toho správně usoudíte, že si všechno vyložil jinak, než jste zamýšlely. Bude lepší, když mu podobné záležitosti budete dávkovat po troškách.

Kozoroh

Sextil mezi Lunou a Venuší ve vašem znamení vám v lásce i ve vztazích přináší všechno dobré. Je jen potřeba, abyste se naučily dávat náležitě najevo to, co cítíte. Miláček je sice vnímavý, ale jasnovidný přece jen není. Na to, že z vašeho jednání musí přijít na to, že ho milujete, opravdu nespoléhejte.

Vodnář

Díky Luně, která se pohybuje vaším sektorem erotiky a sexu, si opravdu nemáte nač stěžovat. Více či méně skrytých erotických nabídek dostanete dokonce hned několik. Váš stálý partner není výjimkou. Po ránu vám řekne, že by s vámi nejraději zůstal doma a dohnal všechno, co jste v noci nestihli. O to, co bude večer v televizi, se zajímat nemusíte. Stejně ji ani nezapnete…

Ryby

Sextil mezi Lunou v partnerském sektoru a Venuší ve vašem sektoru lásky a romantiky vám do života vnáší jen to dobré. Pokud se rozhodnete, že zapracujete na upevnění partnerského vztahu, můžete si být jisté, že se vám to podaří. Součástí toho bude i vydařené noční milování, kdy se navzájem ujistíte, že jste si souzení.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám