Fotoreportáž: Zelené jaro
Foto: autorka

Fotoreportáž: Zelené jaro

17. 6. 2021

Při čtení článku od Elen Valeriánové „Když se červen ČERVENÁ“ jsem narazila na otázku: „ Kterou barvu si vyberete vy?“ Okamžitě mi naskočila barva zelená. Na internetu jsem našla, jakou psychologii a symbolickou řeč má. Je barvou přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na zelenou barvu napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Lidé mající rádi tuto barvu budou více ochotní rozdávat lásku a pomáhat motivovat ostatní.

Pro mne je zelená barva symbolem života. Když začínají vykukovat špičky hyacintů, tak si říkám:“Mám velké štěstí, že jsem se tohoto okamžiku dožila a budu moci sledovat, jak se znovu obnoví život v přírodě“. A také ráda pozoruji, jak se mění odstíny zelené v průběhu jara a léta.

Z velkého množství fotek, které jsem pořídila na letošních jarních vycházkách a výletech, jsem vybrala ty, kde převažuje barva zelená. Jaro bylo určitě barevnější, ale já jsem chtěla ukázat, kolik podob a odstínů může mít zelená barva. Zvu vás na „zelenou“ procházku /snad není příliš monotematická/.

Přeji nám všem krásné letní dny a našim vnoučatům kouzelné prázdniny.

fotografování Moje barva
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.