17. 6. 2021 08:40 − 2574× − 1

Oslava 50. výročí v listopadu

Od roku 1971 se českokrumlovská rallye jezdila v několika různých termínech, téměř celou dobu je však pro jihočeskou soutěž typická rozkvetlá krajina a proměnlivé počasí.

Odložený 48. ročník bude jiný. Rallye Český Krumlov se uskuteční ve dnech 12. až 14. listopadu 2021 jako finálový podnik tuzemské mistrovské sezony.

Snahou organizátorů z ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov a ČK motorsportu je pořádat soutěž v obvyklé kvalitě a nabídnout divákům maximální zážitek. Přesný program podzimní rallye, která kvůli brzkému příchodu tmy využije při oslavách 50. výročí svého založení netradičního víkendového formátu, odhalí pořadatelé během následujících týdnů.

Už nyní je jasné, že centrem 48. Rallye Český Krumlov bude stejně jako v minulých letech českobudějovické výstaviště, kde se kromě pátečních přejímek v nově zrekonstruovaném pavilonu Z a shakedownu uskuteční také večerní prolog. Slavnostní start, cíl a vyhlášení vítězů se odehrají v Jelení zahradě pod českokrumlovským zámkem.

Informace o závěrečném dílu SONAX Mistrovství ČR v rally 2021 a vyvrcholení zatím nedokončeného premiérového ročníku příhraničního poháru INOTECH electronic Regional Rallye Cup se budou průběžně objevovat na www.rallyekrumlov.cz.

Komentářů celkem: 1
18. 6. 2021 12:24
0 0
Tak držme pořadatelům palce, ať tento pozdní termín klapne a ať je s diváky
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!