Jsem nebezpečná
Foto: autorka

Jsem nebezpečná

17. 6. 2021

Jsem lidský poddruh, jsem vyvrhel neposlušný, jsem nevítaný host, jsem nebezpečná a v podstatě bych měla někam zalézt, neohrožovat ostatní a nejlepší by bylo, kdybych byla vyhubená.

Také jsem ovšem nešťastná, ale to nikoho nezajímá. Já jsem totiž neočkovaná. Za chvíli nás neočkované budou odchytávat a zavírat do nějakých sběrných táborů. Že je očkování dobrovolné? Ale vůbec ne. Jo, říká se to, ale není to pravda. Je to přímo povinné a pro neočkované možná i trestné. Koho zajímá, že nejsem očkovaná ze zdravotních důvodů? Mám papír o nenakažlivosti? Nemám!!! Tak seď doma, všechno bude před tebou uzavřené.

Příklad : Přítel mě vzal po té době nevycházení na výlet na zámek Kratochvíle. No, naše chyba byla, že jsme zapomněli, že jsou hrady a zámky v pondělí zavřené, nebo jsme si snad mysleli, že po tom dlouhém zavření se už možná nebudou zavírat vůbec. No, prostě jsme se do zámku ani do zahrady nadostali.

Vadilo mi to, ale jenom trochu. Výlet to byl krásný, krajina jiná než okolí Volyně, a tak jsem si to stejně užívala. Před zavřeným zámkem jsme  si sedli na lavičku a i pejsek byl rád, že je jinde, kde to nemá ještě očuchané. Vyfotografovala jsem si alespoň okolí zámku a pár fotek vám posílám ukázat.

Přestala jsem litovat, že byl zámek zavřený úplně, když jsem zjistila, že by mě do něj stejně nepustili. Neměla jsem totiž absolvovaný test PCR, nebo absolvovaný test POC, laboratorní potvrzení o prodělaném covidu, nebo 22 dní po první dávce vakcíny.

Tak se ze mne stal ohrožený, ale i ohrožující druh. Jsem naštvaná, uražená a odmítám se s někým bavit. Až vyjím lednici do dna, lehnu si do postele, pejska vedle sebe a ušetřím vás mého vyhubení. Prášky od doktora ještě mám a doufám, že budou stačit.

koronavirus očkování zábava
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.