Opět nám udělala radost prsa téhle kočky z poslední řady SuperStar

Na tu kravinu jsme se fakt nekoukali, přísaháme!

S naprostým klidem ale přiznáváme, že existovaly dva pádné důvody, proč jsme poslední řadu pěvecké soutěže SuperStar alespoň jedním okem a uchem registrovali. Těmi důvody byly libové kozi jedné z účastnic, dnes dvacetileté divoké kočky Adély Krejdlové.

Už jsme vás na ni jednou upozornili, tehdy jsme byli velmi smutní, že neprošla do dalších kol, což znamená, že už ji v televizi nejspíše nikdy neuvidíme, protože dobře víme, jak to s talentovanými zpěváky ze SuperStar dopadá...

Adéla Krejdlová

Rozhodli jsem se tedy, že budeme alespoň sledovat bedlivě Adélin instáč, kdyby náhodou té chytré holce v budoucnu došlo, že všechny zajímá hlavně její hrudník.

Asi jsme byli hodní, protože sexy brunetka nám náš sen splnila. Začala se ještě častěji fotit v plavkách (škoda, že ne nahoře bez) a dokonce se o svých přednostech rozepsala.

Adéla Krejdlová

Adéla Krejdlová

Adéla Krejdlová

Adéla se svěřila, že si lidé prý myslí, že má umělá prsa, což ji velmi mrzí.

„Věřte nevěřte, čím dál tím více mi chodí zprávy typu: Kde ti dělali prsa? Kolik máš mililitrů v prsou? Prosím vás, prsa jsou moje,“ napsala mladá kočka, která teď ostatním dívkám radí, jak je mít velké jako ona.

Na Instagramu hrdě píše, že do sebe cpe „zázračné pilulky“, které prý nepotřebuje, ale bere je jen tak.

Adéla Krejdlová

Za to ji chválíme a věříme, že budou bude brzy ještě větší!

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
26197
6724