Šíp.deník.cz

Jsem všude, také tedy ve vás: Rodina Šafránkové zveřejnila dojemné parte

15 fotografií 15
Libuše Šafránková, Josef Abrhám
Libuše Šafránková, Josef Abrhám
Zdroj: Profimedia
Libuška Šafránková Josef Abrhám Libuše Šafránková a Josef Abrhám Libuška Šafránková Josef Abrhám Libuška Šafránková Josef Abrhám
Sdílej článek:

Rodina Libuše Šafránkové zveřejnila parte, které je doplněno o dojemný citát Františka Drtikola. Rozloučení proběhnou dvě. Jedno, již avizované, se koná pro veřejnost 25. června, druhé o pár dní později v hereččiných rodných Šlapanicích u Brna.

Po herečce, která podlehla zdravotním problémům 9. června, teskní nejen rodina a nejbližší přátelé, ale i tisíce fanoušků. I proto je rozloučení s ní veřejné. To proběhne 25. června v kostele sv. Anežky České v Praze na Spořilově.

Zádušní mše se pak koná 2. července v 18 hodin Šlapanicích u Brna, kde se Libuše Šafránková. Na parte jsou uvedeni manžel Josef Abrhám, syn Josef Abrhám ml., sestra Miroslava Drozdová s rodinou, snacha Ľudmila Abrhám, švagrová Božena Abrhámová a vnoučata Josef, Antonín, Laura a Benjamin.

„Nikde mě nehledejte, jsem všude, také tedy ve vás,“ zní moudro fotografa Františka Drtikola, které je uvedeno na vkusném parte. Obě rozloučení organizuje především syn s otcem.

S herečkou se bude moci rozloučit i veřejnost

„Maminka si nepotrpěla na velkou pozornost a cenila si soukromí. Vím ale, že by určitě stála o to, aby ti, kteří ji měli rádi, měli možnost se s ní rozloučit na místě, kam ráda přes 30 let chodila,“ uvedl dle Českých novin Josef Abrhám mladší a vysvětlil tak volbu místa.

„Od náhlého odchodu maminky Libuše Šafránkové celé naší rodině přichází nespočet soustrastných zpráv a dopisů. Žel není v našich silách poděkovat každému zvlášť,“ pokračoval.

„Proto bych chtěl všem, kteří si na maminku vzpomněli, co nejupřímněji touto cestou poděkovat. Naše rodina prožívá toto nelehké období velmi bolestně a všechna vaše slova účasti jsou pro nás silnou podporou,“ dodal syn Šafránkové a Abrháma.

Libuše Šafránková parteLibuše Šafránková parteZdroj: Národní divadlo

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů