Zavřít reklamu

Při vývoji nových produktů od Applu se extrémně dbá na co možná největší utajení. Aby od prvotní chvíle nebyl navíc znám některým pracovníkům například finální design, tak se z počátku vsází na takzvané prototypy, které jsou jen jakýmsi testovacím předchůdcem výsledného produktu. Aktuálně se internetem šíří poměrně zajímavé snímky prototypu první generace Apple Watch. Ty jsou zapouzdřeny v unikátním pouzdru a více než hodinky připomínají tlačítkový telefon či iPod.

O snímky tohoto prototypu se postarat uživatel vystupující jako @AppleDemoYT, který je sdílel na svém Twitteru. Jak sám uživatel píše, první Apple Watch jsou v tomto případě ukryty v takzvaných bezpečnostních pouzdrech neboli Security Cases, čímž Apple chtěl chránit právě samotný design, jaký by měly hodinky ve finále nabídnout. Když se navíc v níže přiložené galerii pořádně podíváte, můžete vidět trošičku odlišné uživatelské prostředí samotného systému. Jelikož se jednalo o prototyp k první generace, je dost možné, že je na snímcích vyobrazen testovací předchůdce původního watchOS.

Prohlédněte si zmiňovaný prototyp prvních Apple Watch v bezpečnostním pouzdru: 

Autor na Twitteru pak ještě píše, že jsou na snímcích vyobrazeny 38mm a 42mm varianty. Z tohoto důvodu je proto pravděpodobné, proč se bezpečnostní pouzdra natolik odlišují. Jako nejpochopitelnější důvod se jeví právě ten, že tímto mohli příslušní pracovníci okamžitě rozpoznat, jakou variantu vlastně mají v ruce. Podle AppleDemoYT pouzdra primárně sloužila pro zamaskování designu během přepravy.

.