Aimtec hnv murr

Během 5 min 100 m2

Společnost HENNLICH přichází s mobilní ekologickou dezinfekci pro vnitřní prostory, která dokáže během pěti minut vyčistit od virů až 100 metrů čtverečních. Výhodou systému je, že dezinfekce může probíhat i v přítomnosti lidí i zvířat.

 
Podle dostupných znalostí se virové nákazy, včetně koronaviru Covid 19 šíří z 98 % vzduchem. Proto je nezbytné pečovat o čistotu vzduchu, zejména v uzavřených prostorech, kde se shromažďují lidé.

„Zásadní výhodu našeho řešení je, že využívá ekologické a biologicky odbouratelné prostředky VertEsprit ANK s kompletní certifikací. Dezinfekce tak může probíhat za přítomnosti lidí nebo zvířat,“ říká vedoucí divize HYDRO-TECH společnosti HENNLICH Martin Pavliska.

Zařízení využívá zvlhčování vzduchu takzvanou suchou mlhou, která výrazně snižuje možnost přenosu virových a bakteriálních infekcí vzduchem, video ZDE. Viry a bakterie likviduje takřka okamžitě. „Při testování byly prokázány účinky již po 30 vteřinách využití zařízení,“ dodává Martin Pavliska.

Výhodou zařízení je možnost jednoduchého přenesení v rámci vnitřního prostoru, jednoduchá instalace a snadná obsluha. Velikost dosahu jednotlivých typů dezinfekčního zařízení je odstupňována od 40 do 100 metrů čtverečních plochy.



Mobilní ekologická dezinfekce díky biologicky odbouratelným prostředkům může probíhat i v přítomnosti lidí a zvířat.
 
Publikováno: 17. 6. 2021 | Počet přečtení: 568