TZ
17. 6. 2021 21:56 − 2040× − 0

Honza Černý chce v Hustopečích navázat na výkon ze Šumavy

Po druhém místě z Rallye Šumava se Honza Černý nemůže dočkat startu na Agrotec Petronas Rally Hustopeče, která se pojede 18. a 19. června.

Spolu z Petrem Černohorským by chtěli opět bojovat o pozice na stupních vítězů.

O víkendu ještě Honza závodil v rallycrossu v rakouském Greinbachu. V sobotním závodu rakouského šampionátu Honza zvítězil. Nedělní mistrovství Zóny střední Evropy přineslo trochu náročnější konkurenci a podařilo se vybojovat druhé místo. Od úterka se Honza už plně soustředí na nadcházející Hustopeče. Velké díky patří Romanu Krestovi, který zařídil skvělý test, na kterém se celý tým důkladně připravil. „S výkonem i výsledkem v Greinbachu panuje spokojenost, teď už se náš dealerský Louda Auto Škoda Racing tým naplno věnuje přípravě na další soutěž v rally. Nechceme nic podcenit, protože výkon ze Šumavy nás hodně povzbudil. A na něj bychom chtěli navázat a zkusit najít další drobnosti, jak ještě zrychlit. Tratě v okolí Hustopečí jsou dost nevyzpytatelné a náročné se spoustou nečistot a šotolinových úseků. Já se na nich ale cítím dobře a hrozně moc se tam těším,“ nemůže se dočkat startu soutěže Honza.

"Držíme celému týmu palce, aby jejich skvěle připravená Fabia zase dosáhla na stupně vítězů, a znovu tak přispěla k propagaci značky Škoda Auto," přeje Martin Feller ze společnosti Louda Auto, která je hlavním sponzorem Honzy Černého.

V sezóně 2018 dojel Honza Černý v Hustopečích třetí, o rok později odstupoval v závěru soutěže z druhého místa pro poruchu převodovky. Loni pak byla soutěž zrušena kvůli covid-19. „A ještě je jeden důvod, proč se na víkend těším. Konečně mohou ke tratím a do servisu oficiálně diváci a já se na vás strašně moc těším. Přijďte podpořit nejen nás, ale i ostatní posádky,“ zve k hustopečským tratím Honza Černý.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!