Monika Leová už ví, kde stráví s malou dcerkou léto? V LeVanu!

Moderátorka a modelka Monika Leová se na svém instagramovém profilu se svými fanoušky pravidelně dělí o radosti i starosti svého života. Díky malé dcerce Mie je samozřejmě poslední dobou těch radostí mnohem více než starostí. Naposledy se svěřila s krásným rodinným zážitkem. Ten byl navíc spojen i s dalším „členem“ jejich rodiny, dodávkou LeVan.

Pohodlné cestování ve dvou…

Monika s manželem Martinem už mají více než rok originální dodávku, kterou předělali na malý obytný vůz. Již před narozením dcerky s ní jezdili po krásách naší vlasti. Původně sice plánovali i cestu do Skandinávie, ale vzhledem k pandemii koronaviru nakonec cestu odložili. V osobité dodávce je vše, co během cestování potřebují, a strávili v ní už spoustu hezkých chvil. O některé z nich se Monika již v minulosti se svými obdivovateli podělila. O tom, že se dodávka stala důležitým členem rodiny, svědčí i to, že ji Monika dokonce pojmenovala. Říká ji LeVan. Následně pak dodávku rovněž hojně využili během svého stěhování z Prahy do východních Čech.

…se změnilo na pohodlné cestování ve třech

Nyní se rozhodli, že je načase, aby si na jízdu a pobyt zvykla i malá Mia. Jak je vidět z fotografií, které Monika zveřejnila, dcerce se nové dobrodružství velmi líbí. Bývalá moderátorka pak v komentáři prozradila, že zatím s Miou vyrážejí na nejrůznější jednodenní výlety, aby si na cestování zvykla. Ale vzhledem k tomu, že zatím vše probíhá bez jakýchkoli problémů, brzy vyzkoušejí i někde přespat.

Dodávku přestavili vlastníma rukama

Dodávku původně manželé koupili jako starý vůz, který sloužil k rozvozu elektroniky. Společně s odborníky, kteří se na přestavbu užitkových vozů specializují, ji pak během dvou měsíců v době loňského lockdownu přeměnili ve velmi stylový malý obytný vůz. Design vozu si vzala na starost samozřejmě Monika a zařídila ho v útulném skandinávském stylu s dominující bílou a hnědou barvou. Dodávka tak po přestavbě zahrnuje prostor na spaní, kuchyň a jídelní kout.

Zdroj: Instagram/leova_monika

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu