Každá lidská bytost se znovu narodí sedmkrát: odtud můžete vědět, kolik životů žijete

Není vůbec neobvyklé, že člověka nevysvětlitelně přitahuje země, město, zaměstnání nebo koníček, i když to nelze odvodit z jeho prostředí a předků. Na základě reinkarnace jsou tyto jevy snadno interpretovatelné, protože naše minulé životy jsou mostem pro naše současné touhy a sny.

Podle některých myšlenek se narodíme do pozemského světa ne méně než 7krát, během nichž toužíme po různých zkušenostech. Na základě následujících bodů můžete také omezit, ve které éře se nacházíte.

1 # Novorozenecká éra
Máte pocit, že život je pro vás mnohem těžší než pro vaše prostředí. Musíte čelit mnoha překážkám a při jejich překonávání se stále necítíte jednodušší. Zatímco ostatní postupují po žebříčku a neustále se vyrovnávají ve svých vztazích, tyto věci se vám zdají za cenu velkého utrpení nebo vypadají, jako by se jim vůbec nechtělo dát se dohromady. Bez ohledu na to, jak obtížná se vaše situace může nyní jevit, musíte tuto fázi využít a využít ji později.

2 # Období učení
Svět kolem vás naprosto fascinuje a zajímá vás prakticky všechno. Ve všem najdete něco zajímavého. Zajímá vás také více druhů práce a koníčků, nejlépe tolik věcí, kolik chcete zažít. Není vyloučeno absolvovat jeden kurz za druhým, protože váš zájem vždy vzbudí něco nového.

3 # Období dobrodruhů
Po éře učení toužíte objevovat svět a nejen poznat své bezprostřední okolí. Dalo by se dokonce žít každý rok v jiné zemi. Myšlenka cestování je již potěšením, takže si nenechte ujít příležitost, pokud jde o poznávání nového města, nové země, nové kultury.

Pokračování na další straně