Hlavní obsah

Sedláček točí komedii s Kohoutovou, Vagnerovou, Lábusem a psem

Řekni to psem je název romantické komedie, kterou začal v Praze točit režisér Robert Sedláček. Bude to doják, slibují tvůrci.

Foto: Karel Cudlín

Berenika Kohoutová

Článek

V hlavní roli slečny Dity se představí Berenika Kohoutová, role Filipa se ujal Igor Orozovič, její kamarádku Gábinu hraje Hana Vagnerová a jejího souseda a vášnivého pejskaře Petra ztvární Štěpán Benoni. V dalších rolích si zahrajou Táňa Medvecká, Jiří Lábus a Veronika Žilková.

Scénář sepsala Irena Obermannová. „Řekni to psem je film o nás všech, nevidím to jako film o pejskařích nebo jenom pro pejskaře. Ostatně já sama psa nemám.  Je příběh o nás, co si často neumíme říct ty nejobyčejnější věci - třeba Mám tě rád. V tomhle příběhu to nakonec za ty dva řekne jejich pes. Je to prostě doják, který vás pobaví, pohladí a díky skvělé režii Roberta Sedláčka rozhodně neurazí. Jsem naprosto nadšená, že se ujal režie a po dlouhé době jsem potkala režiséra, který mě respektuje, kterého si hluboce vážím a který mi naslouchá,“ uvedla.

Foto: Bontonfilm

Hana Vagnerová

Hlavní hrdinkou této romantické komedie je Dita, třicetiletá slečna, která místo vytouženého miminka dostane od svého přítele Filipa mladou border kólii, přestože nikdy žádného psa nechtěla. Navíc Ditě pejskařská komunita připadá směšná a nesnáší psí exkrementy. Celý příběh začíná tím, že do jednoho šlápne.

Foto: turner.cz

Jiří Lábus

„Moc se těším na dny strávené se svým novým psím kamarádem Raplem, který je naprosto úžasný. Doufám, že se do něj nezamiluju natolik, že bych si ho pak chtěla nenápadně po natáčení uloupit! Bojím se totiž, že bych na něj neměla čas. Těším se i na své báječné herecké kolegy, na ztvárnění své postavy, která je mi v něčem dost podobná… asi proto, že scénář psala moje máma. Zkrátka mě čeká skvělá práce!” dodala Berenika Kohoutová.

Premiéra filmu se plánuje na rok 2022.

Reklama

Výběr článků

Načítám