Granada má náhradu za Martíneze, tým převezme Moreno

18.06.2021, 13:55
Aktuality
Robert Moreno se po necelý rok dlouhé odmlce vrací do práce a v průběhu léta usedne na lavičku Granady. U kormidla španělského klubu nahradí Diega Martíneze, s vedením se dohodl na dvouleté spolupráci...

43letý Moreno naposledy vedl AS Monaco a za sebou má i angažmá u španělské reprezentace, vedle toho býval asistentem hlavního trenéra v AS Řím, Celtě Vigo a Barceloně.

V Granadě nedávno po třech sezonách skončil Diego Martínez, který si stále hledá nového zaměstnavatele. S týmem dokázal postoupit do španělské nejvyšší soutěže, na jaře ho pak dovedl až do čtvrtfinále Evropské ligy.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Messiáš

Jsem zvedav, kam Diego Martinez pujde. V Granade udelal kusanec prace a ten tym realne muze bojovat kazdorocne v horni pulce tabulky i o postup do EL/Konferencni ligy-ci jak to je

Moreno by mohl byt dobrou volbou, udajne by hodne chtel k sobe Jovetice, kteremu konci smlouva. Snad se poperou i o Kenedyho, Yangela bohuzel nevidim realne ani na prodlouzeni hostovacky, coz je skoda

Reagovat
Mass

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele