Zavřít reklamu

Po menší odmlce vám před víkendem na stránkách Jablíčkáře opět servírujeme nabídku balíčků, v jejichž rámci můžete své oblíbené filmy na iTunes sehnat o něco levněji. Tentokrát si přijdou na své fanoušci Quentina Tarantina nebo příběhů o Batmanovi.

Kill Bill – balíček 2 filmů

Filmy Kill Bill z režisérské dílny legendárního Quentina Tarantina patří dnes již mezi kultovní klasiku. Pokud si chcete do své knihovny zařadit strhující příběhy neohrožené a svérázné Nevěsty a její cesty za spravedlností, máte nyní možnost tyto filmy získat v balíčku za zvýhodněnou cenu. V kolekci najdete snímky Kill Bill a Kill Bill 2, oba tituly nabízí češtinu i české titulky.

Balíček filmů Kill Bill pořídíte za 298 korun zde.

Ježek Sonic + Bumblebee

Tato kolekce filmů je primárně určená spíše mladším divákům, určitě si je ale užijí i dospělí. V tomto balíčku najdete snímek Ježek Sonic z roku 2020 s Jimem Carreym a akční podívanou Bumblebee z roku 2018 s Hailee Steinfeld a Johnem Cenou. Oba snímky nabízí české znění i české titulky.

Balíček filmů Ježek Sonic a Bumblebee pořídíte za 158 korun zde.

Spider-Man: Návrat domů a Spider-Man: Daleko od domova

Tento víkend si přijdou na své také příznivci nového zpracování Spider-Mana v podání Toma Hollanda. V tomto balíčku naleznete zábavné akční snímky Spider-Man: Návrat domů a Spider-Man: Daleko od domova. Oba nabízené filmové tituly nabízí jak český dabing, tak i české titulky.

Kolekci filmů o Spider-Manovi pořídíte zde.

Trilogie Od soumraku do úsvitu

Zamilovali jste si bláznivou a nápaditou „upířinu“ režiséra Quentina Tarantina s názvem Od soumraku do úsvitu, a chtěli byste mít doma kompletní kolekci? V nabídce služby iTunes lze nalézt trilogii snímků Od soumraku do úsvitu z roku 1996, Od soumraku do úsvitu 2 z roku 1999 a Od soumraku do úsvitu 3 z roku 2000. První film je k dispozici v českém znění, ostatní pouze v angličtině.

Trilogii Od soumraku do úsvitu stáhnete za 347 korun zde

Trilogie Temný rytíř

Řadíte se spíše mezi fanoušky batmanovských filmových ság? Pak vás jistě na iTunes potěší možnost pořízení kompletní trilogie Temný rytíř. V tomto balíčku filmů najdete tituly Batman začíná z roku 2005, Temný rytíř z roku 2008 a Temný rytíř povstal z roku 2012. Všechny tři filmy, které jsou součástí této kolekce, nabízejí český dabing i české titulky.

Trilogii Temný rytíř pořídíte za 599 korun zde.

Témata: ,
.